Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. június 16-18.: A Kos álma valóra válhat, a Mérleg pénztárcája váratlanul meghízhat

2023. június 16.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. június 16-18.: A Kos álma valóra válhat, a Mérleg pénztárcája váratlanul meghízhat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A közelgő újhold már-már álomszerű lehetőségeket hoz a csillagjegyeknek. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Olyan lehetőségeid adódhatnak hirtelen, amikre talán gondolni sem mertél. Megkaphatod álmaid munkáját, extra pénzhez juthatsz, vagy éppen az álomotthon lesz tőled egy karnyújtásnyira. Mérlegeld alaposan a lehetőségeket, mielőtt döntést hozol. Érdemes lenne a szeretteiddel együtt megvitatni őket.

Bika

A hétvégén egy egészen varázslatos lehetőség kínálkozik arra, hogy megvalósítsd az álmodat. Ám a helyzet az, a lelked mélyén valahol lemondtál róla, és most túl makacs vagy azonnal élni a lehetőséggel, ám ez nem túl bölcs dolog a részedről. Ez egy soha vissza nem térő alkalom, most kellene rá lecsapnod.

Ikrek

Megérkeznek a változás szelei az életedbe. A hétvégén váratlan események sorozatára számíthatsz. Itt az ideje, hogy új utazásra indulj, szóval ne rettenj meg a lehetőségektől, és az új barátoktól, akiket megismersz. Bízz az univerzumban, ami épp egy sokkal jobb életszakaszba próbál téged terelni.

Rák

Elképesztő napok várnak rád, Rák. Több lelki társaddal is találkozhatsz egy baráti összejövetelen vagy valamilyen programon. Mindenkivel érezni fogjátok, hogy különleges kapcsolat van köztetek. Sőt, ha egyedülálló vagy, az egyikük más lesz, mint a többi, mert vele kapcsolatban azt érezheted: ő az ikerlángod.

Oroszlán

Készülj, mert bizony a hétvégén előléptethetnek, felajánlhatják álmaid munkáját, de legalábbis kiemelkedő sikert érhetsz el a karrieredben. Végre megkapod azt az elismerést és megbecsülést, amire mindig is vágytál. Mindenki nagyon büszke lesz rád, úgyhogy menjetek el ünnepelni a szeretteiddel.

Szűz

Nyisd ki a füled, Szűz, mert az az univerzum szól hozzád, és lemaradsz arról, amit mond, ha túlságosan elfoglalt vagy. Ne légy túl makacs elfogadni azt, amit súg. Most megtudhatod, mi legyen a következő lépésed, vagy mit kell tenned a célod elérésének érdekében.

Mérleg

Ez lehet életed egyik legszerencsésebb hétvégéje, Mérleg. Könnyen lehet, hogy váratlan ajándékkal, lehetőséggel lepnek meg, amit egyszerűen csak el kell fogadnod. Nagy az esélye annak, hogy tálcán kínálják az álmodat, vagy pedig jelentősebb pénzösszeg üti a markodat.

Skorpió

Romantikus, szenvedélyes napok várnak rád. Olyan jól alakulnak a dolgok köztetek, hogy felmerül a házasság vagy a családalapítás ötlete. Az egyedülállók pedig végre megismerkedhetnek valakivel, akivel nagyon hasonló a gondolkodásuk és az értékrendszerük.

Nyilas

A következő napokban semmit sem tagadsz meg magadtól. Finom ételekkel kényezteted magad, de talán még néhány új ruhával, és egy masszázzsal is. Ebben a szeretteid, a barátaid is a segítségedre lesznek, akik apró gesztusokkal, de minimum kedves szavakkal ajándékoznak meg téged.

Bak

Rád tör az alkotás iránti vágy. Ne lepődj meg, ha kedved támad átalakítani az otthonodat, vagy elmélyülsz valamilyen művészi tevékenységben. Magad is meglepődsz azon, mennyire kikapcsolódsz, és ezzel együtt teljesen elveszítheted az időérzékedet. A szeretteid mind csodájára járnak majd az alkotásaidnak.

Vízöntő

Csodás hétvégéd lesz, kedves Vízöntő. Akár otthon töltöd, akár kirándulni mentek, amíg a családdal vagy a pároddal vagy, rossz nem lehet. Új élményeket szereztek, miközben felelevenítitek a régi szép emlékeket. Sikerül elmélyíteni a kötelékeket, miközben testileg és lelkileg is sikerül feltöltődnöd.

Halak

Egy fontos beszélgetés fültanúja vagy akár részese leszel, ami megdöbbentő, sőt: megvilágosító igazságokat tár fel. Ez az újonnan megszerzett tudás új ajtókat nyithat meg előtted. Töltsd a családoddal a következő napokat, és élvezd ki, hogy a szeretteid megnyílnak neked, illetve beavatnak az érzelmi világukba.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves