Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád júniusban a csillagjegyed szerint

2023. június 03.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria júniusi pénzhoroszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád júniusban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Végre lehet búcsúzni az adósságoktól, a nehézségektől, és a legtöbb csillagjegy kezdheti élvezni a pénzügyileg gondtalan nyarat. Mutatjuk az júniusi pénzhoroszkópot!


Egyeseknek váratlan kiadásokra kell számítaniuk, de ezzel együtt olyan lehetőségekre bukkannak, aminek köszönhetően rövid időn belül búcsút inthetnek az anyagi problémáiknak. Görgess a csillagjegyedhez, és tudd meg, mire számíthatsz a júniusi pénzhoroszkóp szerint!

Kos

Egy ideje már nagyon ingatag a pénzügyi helyzeted, de ne aggódj: végre stabilizálódik a dolog, hála egy nem várt nyereségnek! Talán sikerül összehoznod egy üzletet, és megemelik a fizetésedet megtérül a befektetésed, de bármi is legyen: ünneplésre ad okod. Egy jó időre búcsút inthetsz az anyagi problémáknak!

Bika

A június kulcsfontosságú időszak a pénzügyekre való összpontosításra, és az adósságok kifizetésére. A hónap elején komoly kiadásokra kell számítanod. Szerencsére sikerül majd visszapótolnod a kieső összegeket plusz munkával, esetleg azzal, ha kiárusítod mindazt, amire már nincs szükséged.

Ikrek

Júniusban sikerül egyenesbe jönnöd. A hónap elején lehet egy-két kisebb kiadásod, de utána lazán sikerülhet visszapótolnod a kieső pénzt. Bőven adódnak munka-, és befektetési lehetőségek, de most még akár nyereménynek köszönhetően is hozzájuthatsz egy kis többlethez.

Rák

Légy óvatos, kedves Rák, mert a hónapban hajlamos lehetsz meggondolatlanul szórni a pénzt. Az a nagy szerencséd, hogy mikor 21-én belép a Nap a jegyedbe, egy pozitív fordulatnak köszönhetően jelentősebb pénzösszegre tehetsz szert, de ez nem jelenti azt, hogy akkor előtte nyugodtan szórhatod, amid van.

Oroszlán

Június elején meglepetésként érhet egy váratlan kiadás, de ne aggódj, ezzel véget is ér a pechszériád. Utána érdemes kicsit takarékoskodnod, akár kiegészítő munka után nézned. Egy barátod remek lehetőséggel kecsegtethet. Ha most sikerül egyenesbe jönnöd, a következő hónapban már élvezheted a munkád gyümölcsét.

Szűz

Légy óvatos, mert a hónapban hajlamos lehetsz a túlköltekezésre. Bölcsen tennéd, ha nem tologatnád a számlákat, hanem először azokat tudnád le, és utána szórakoznál, de azt is megfontoltan. Érdemes lenne megvizsgálnod a pénzügyeidet, mert több olyan terület is van, ahol szabályosan elfolyik a pénz.

Mérleg

Stabilizálódik az anyagi helyzeted, és ezzel együtt olyan álláslehetőséget kaphatsz, ami sokkal több pénzt hozhat a konyhára. Más Mérlegek fizetésemelést, vagy bónusz kapnak. A hónap vége felé adódhat egy váratlan kiadás, de legalább lesz miből kifizetni, és nem fogod megérezni a kiadott összeg hiányát.

Skorpió

Szánj egy kis időt a pénzügyeid rendbetételére, mert megláthatod, hol vannak a problémák, amik miatt elfolyik a pénz a kezeid közül, és ezzel együtt rábukkanhatsz néhány olyan lehetőségre, aminek köszönhetően egy kis plusz bevételhez juthatsz. Ha van valami, amitől szívesen szabadulnál, most könnyen eladhatod!

Nyilas

Nagyon stabil lesz az anyagi helyzeted a következő hetekben. A június főleg arról fog szülni, hogy megszabadulj az adósságaidtól, a hitelektől, és ezzel együtt lehetőséged nyílhat olyan befektetésekre, amik rövid időn belül sok pénzt hozhatnak. Igazán elégedett leszel a hónap végére a pénzügyeiddel.

Bak

Ez lesz az álomnyarad, kedves Bak! Végre eléred azt a szintet, hogy kevesebb munkával több pénzt keresel. A Vénusz 5-én lép be az erőforrások szektorába, és izgalmas üzleti, befektetési lehetőségeket hozhat, amiknek köszönhetően még több bevételhez juthatsz.

Vízöntő

Elég szűkös hónap elé nézel, Vízöntő. Még mindig össze kell húznod a nadrágszíjat. De már láthatod a fényt az alagút végén, szóval gondolj arra, hogy már csak ezt a négy hetet kell kibírnod, és utána egyenesbe jössz. Légy erős, és júniusban továbbra is kétszer is gondold meg, mire költesz!

Halak

Sokat túlórázol, hogy többletpénzt vigyél haza ebben júniusban, ami jelenleg nagyszerű, de hosszú távon nem fenntartható. Amikor a Vénusz 5-én belép a napi daráló szektorodba négy hónapos tartózkodásra, az elsődleges feladatod kitalálni, hogyan szerezhetnél több pénzt kevesebb munkával.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves