Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. augusztus 11-13.: A Rák besokall a családjától, a Halakra fájdalmas, de felemelő hétvége vár

2023. augusztus 11.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. augusztus 11-13.: A Rák besokall a családjától, a Halakra fájdalmas, de felemelő hétvége vár
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A hétvégén családi balhék árnyékolhatják be a csillagjegyek napjait. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Van néhány dolog amivel kapcsolatban azt hitted, már elintézted őket, erre visszaköszönnek. Ez bosszantó, de ne ess kétségbe. Ezzel együtt más feladatok, kihívások is várnak most rád, amitől úgy érezheted, nem fogsz sokat pihenni a napokban. Lehet, hogy így lesz, de legalább sikerül minden tehertől megszabadulnod. 

Bika

A hétvégén a szokottnál is makacsabb leszel, ami családi feszültség forrása lehet. Légy óvatos, mert komoly hatalmi harcokba bonyolódhatsz a rokonokkal, és nem lenne szerencsés úgy összeveszni, hogy hétfőn már egymáshoz sem szóltok. Próbáljatok meg kompromisszumokat kötni, ha pedig nem megy, tegyétek félre a problémát, amíg megnyugszotok.

Ikrek

A napokban kétszer is gondold meg, kivel osztod meg a gondolataidat. Nem mindenki nyitott a véleményedre, ahogy a meglátásaidra sem, ez pedig komoly feszültséget okozhat a családi vagy a baráti körödben. Ha nem akarsz veszekedést, gondosan válaszd meg azt, kivel és miről beszélsz. 

Rák

A következő napokban kicsit soknak érezheted a családot. Nem találjátok a közös nevezőt, és sokszor össze is rúgjátok a port. Ráadásul most nehezedre esik magadban tartani a dolgokat, márpedig nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy kimondd a véleményedet, azt, ami bánt, és ez plusz feszültséget okozhat köztetek.

Oroszlán

Bármennyire is igyekszel bizonyos dolgok sehogy sem akarnak összejönni, és úgy érzed, folyton falakba ütközöl. A legjobb, amit tehetsz, ha egy teljesen másik utat választasz a célodhoz. Van még olyan lehetőség, amire nem gondoltál, pedig sikert hozhat. Viszont valószínűleg most nem számíthatsz támogatásra, és egyedül kell szembenézned mindennel.  

Szűz

Valaki nagyon goromba lehet veled a napokban, és kihívást jelenthet, higgadtan megértetni vele, miért kellemetlen a viselkedése. Próbáld meg, ha fontos számodra, de máskülönben ne hagyd, hogy beárnyékolja a hétvégédet, és megmérgezze a pihenéssel vagy a családdal töltött időt. 

Mérleg

Kicsit úgy érzed, minden csigatempóban halad körülötted, és semmi sem alakul úgy, mint szeretnéd. Néha az univerzum egy kanyargós ösvényen visz azért, hogy élvezhesd az utazást ahelyett, hogy kizárólag a célpontra koncentrálnál. Most érd be azzal, ami van, és ne a hétvégén próbálj meg nagy változásokat előmozdítani.

Skorpió

Sokszor gondolsz arra Skorpió, mennyi mindent szeretnél megtenni, kipróbálni, de mégsem vágsz bele, mert félsz a kudarctól, vagy attól, mit fognak szólni hozzá mások. Pedig pontosan ezt kellene tenned a hétvégén: merészen fejest ugrani az ismeretlenbe, és végre igazán önazonosan élni.

Nyilas

Mostanában az életed egy csomó lemondásról szólt, és ezt a szériát folytatod a hétvégén is. Egy kicsit el is bizonytalanodtál, mert úgy érzed, nem olyan életet élsz, amilyent szeretnél, és valamit rosszul csinálsz. Sosem késő változtatni, kedves Nyilas, de arról se feledkezz, hogy minden nehézséggel teli időszak előbb-utóbb elmúlik.

Bak

A napokban minden arról szól, hogy szembenézz az árnyékoldaladdal, és elvégezd a belső munkát. Nem lesz kellemes az önreflexió minden egyes pontja, de szükséges ahhoz, hogy sikeresen megszabadulhass a lelki terheidtől, a félelmeidtől. Ne bánd, ha rámegy erre az egész hétvégéd, mert így végre megszabadulhatsz egy csomó rossz érzéstől.

Vízöntő

Bár jó emberismerő vagy Vízöntő, és kellően empatikus, a hétvégén ne bocsátkozz feltételezésekbe. Ne gondold azt, úgyis tudod, mit szeretnének a szeretteid, vagy hogyan fognak dönteni. Mindig menj biztosra. Könnyen félreértések áldozatává válhatsz, és ez kellemetlen helyzeteket eredményezhet családi vagy baráti körben. 

Halak

A Plútó retrográd egy végzetes fok közelébe vésődik, és most, hogy az átalakulás bolygója arra törekszik, hogy még egyszer feltépje a régi sebeidet, és előhozza a múltadat, így biztosan megtörténhet a gyógyulás. Fájdalmas, de felemelő napokra számíthatsz, amikor sikerül végre szívből megbocsátanod és elengeded a lelki terheidet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves