Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szuperhold

3 csillagjegy, akire az augusztusi szuperhold pozitívan hat majd

2023. augusztus 07.

2 perc olvasás

ELLE

augusztus horoszkóp vénusz retrográd szuperhold
3 csillagjegy, akire az augusztusi szuperhold pozitívan hat majd
© Getty Images

Augusztusban a szuperhold hatásai duplán érződnek majd több csillagjegy esetében is.


A 31 napos augusztusban különleges esemény következik be: két alkalommal is holdtölte lesz a hónapban. Az egyiket augusztus elsején következett be, a másik pedig 31-én várható, ráadásul szuperholdat figyelhetünk meg.

A hatást tovább fokozza a Vénusz retrográd, amelyhez a hónap második felében a Merkúr is csatlakozik, és ez több csillagjegynek is kedvez majd.

A szuperhold kegyeltjei

Az alábbi csillagjegyek számos pozitívumra számíthatnak ebben a hónapban:

Vízöntő

A Vízöntő elsősorban a karrierjében tehet szert előnyökre. Előléptetés, fizetésemelés és extra szabadságok várhatóak számára a hónapban. A maximalista csillagjegy akkor is nyugodt lehet, ha céljai elérését csak egy új munkahelyen látja biztosítottnak: most érdemes próbálkoznia a munkahelyváltással, ugyanis sikeres és zökkenőmentes lesz az átmenet.

Bak

A határozott Bak szerelmi élete felvirágozhat ebben a hónapban. Igazán szenvedélyes időszakot élhet át akkor is, ha párkapcsolatban él, de akkor is, ha még csak most ismerkedik. Az új kapcsolatok kialakulására most van a legnagyobb esélye, és az is biztos, hogy a szuperhold megalapozza majd az új szerelem tartósságát.

szuperhold-elle.hu
Forrás: Getty Images

Kos

Makacssága célravezető lesz: ha vitás helyzetbe kerül, érdemes kitartania álláspontja mellett, ugyanis a szuperhold garantálja, hogy eléri a céljait. A nyár még a kikapcsolódásról szól, de már most megalapozhatja az őszi változásokat, így érdemes a munkájára is odafigyelnie, mert a hó végét pénzügyi sikerekkel zárhatja.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves