Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

OROSZLÁNKAPU PORTÁL

3 csillagjegy, akinek megváltoztatja az életét az Oroszlánkapu portál

2023. augusztus 11.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Oroszlánkapu portál
3 csillagjegy, akinek megváltoztatja az életét az Oroszlánkapu portál
© Shutterstock

Megnyílt az Oroszlánkapu portál és a kozmikus energiái teljesen átformálják három csillagjegy életét.


Az Oroszlánkapu portál egyfajta kozmikus jelenség, amire minden évben sor kerül, és idén is még élvezheted az áldásait augusztus második hetében. Ilyenkor együttáll a Nap az Oroszlán csillagképpel, a Szíriusz csillaggal (az éjszakai égbolt legfényesebb égiteste), az Orion övvel és a Földdel. Úgy tartják, ilyenkor óriási energiák szabadulnak fel, amik megkönnyítik a teremtést, és elhozzák a bőséget. Lássuk, hogy a horoszkóp szerint, melyik az 3 csillagjegy, akinek megváltoztatja az életét!

Kos

Több izgalmas lehetőséggel is kecsegtet a sors. Azért kapod őket, hogy végre változtass az életeden, Kos. Valósággal mentőmellényt dobnak neked a csillagok. Elfogadod? Ha igen, vállald a kockázatot, légy bátor, és cserébe új életet kezdhetsz, méghozzá olyat, amivel már igazán elégedett leszel. Egy karnyújtásnyira van tőled a boldogság. Tudd, hogy a szerencse melletted áll, és most tényleg bármi megtörténhet veled. Ha akarod.

Oroszlán

Talán egy ideje azt érzed, letértél az utadról, de legalábbis nem tudod, mit szeretnél igazán. Ez most véget ér, kedves Oroszlán, ugyanis az Oroszlánkapu portál energiái megragadnak, és odaterelnek, ahová menned kell. Csak engedd el magad, és sodródj az árral. Meglehet, az utad egy másik városba, országba, esetleg munkahelyre vezet. Ne félj a változásoktól, merj kilépni a komfortzónádból azért, hogy végre megkapd azt a bőséggel és boldogsággal teli életet, amire vágysz.

Nyilas

A következő napokban spirituális ébredésen mehetsz keresztül, de legalábbis teszel valamilyen felismerést és rájössz, mi az életfeladatod. Kész vagy Indiába utazni, hogy mások segítségére lehess, vagy akár itthon fellépni a környezetvédelem élharcosaként. Eluralkodik rajtad a szenvedély egy ügy, egy cél iránt, és onnantól kezdve nem ismersz majd lehetetlent. Viszont készülj fel arra is: nem mindenki követhet ezen az úton, mert nem értenek meg, vagy egyszerűen más emberekre lesz szükséged ebben az „új életben”.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves