Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Nyári horoszkóp

3 csillagjegy, aki igazán szerencsés lesz a szerelemben augusztusban

2023. augusztus 09.

2 perc olvasás

ELLE

szerelem augusztus horoszkóp nyár 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki igazán szerencsés lesz a szerelemben augusztusban
© Getty Images

A nyár utolsó hónapja a szerelem jegyében telik majd egyesek számára.


Az augusztust még érdemes mindenkinek kiélveznie, annál is inkább, mert van, akinek az életébe végre beköszönt a nagy szerelem, míg másoknál a hosszú távú kapcsolatokban éledhet újjá a régi szenvedély.

Ezek a csillagjegyek élvezhetik leginkább a szerelem pozitív hatásait

Kos

A Kos szerelmi élete végre harmonikussá válik, amire már rég nem volt példa. Egy veszekedésektől hangos időszak után most végre beköszönt a béke. Partnere is készen áll arra, hogy kapcsolatukat egy következő szintre emeljék, és szerelmüket mindketten most érezhetik a legerősebbnek. A Kos meggyőződhet arról, hogy ideális társ van mellette, akinek az oldalán végre nyugalomra lelhet.

Skorpió

A hűség számára mindig is alapvető feltétel volt egy párkapcsolat fenntartásához, és akivel komolyan gondolja a jövőt, arra rengeteg időt szán, hogy összecsiszolódjanak. Most végre elérkezett az ideális állapot, amikor olyan romantikus hangulatba kerül, ami partnere számára is pozitív meglepetés. Megmutatkozik a határozott Skorpió érzékeny oldala is. Úgy érzi, végre megtalálta az életre szóló társát, és bátran elmerül a szerelem és az állandóság biztonságában.

horoszkop-szerelem-elle.hu
Forrás: Getty Images

Halak

Friss levegőt és szabadságot tapasztal, ha a szerelemről van szó. Úgy tűnik, szerelmi élete a lehető legjobb irányba halad. Az új kapcsolatokba augusztusban elérkezhet a várva várt bizalom, amit a Halak anélkül vont meg a társától, hogy erre lett volna bármilyen oka. Most jut el arra a szintre, hogy el meri hinni: vele is történhetnek jó dolgok. Ezen a nyáron igyekszik az események pozitív oldalára koncentrálni, ennek köszönhetően megkapja azt a szerelmet és figyelmet, amire már nagyon régóta vágyik.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves