Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. április 28-30.: A Rákra súlyos titkokat bíznak, a Szűz számára ez lesz az álomhétvége

2023. április 28.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. április 28-30.: A Rákra súlyos titkokat bíznak, a Szűz számára ez lesz az álomhétvége
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A napokban rendeződnek a csillagjegyek kapcsolatai. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Menj ki és érezd jól magad, Kos. Ahogy a csillagok egymáshoz igazodnak, erős vágyat érezhetsz arra, hogy új élményeket szerezz, és kapcsolatokat építs. Élménygazdag napok előtt állsz a szeretteiddel, és még új barátokra is szert teszel!

Bika

Ez a szakmai fejlődés és az elismerés ideje. Lehet, reflektorfénybe kerülsz, és a kemény munkád, illetve az erőfeszítéseid megtérülhetnek. Ünnepeljetek azzal, hogy beültök valahová a szeretteiddel. Azért ügyelj arra: ne csak a munkáról szóljon a hosszú hétvége, te is érzed már, hogy pihenned kellene.

Ikrek

Ebben az időszakban erős késztetést érezhetsz arra, hogy új ötleteket és perspektívákat fedezz fel. Bízz a megérzéseidben, mert csodálatos élményekhez vezethetnek. Ez a hétvége nagy hatással lesz rád, és megváltoztathatja az életedet.

Rák

Kiváló ez a hétvége a kapcsolataid elmélyítéséhez. Néhány emberrel olyan közel kerülhetsz, mint addig még sosem. Egyesek olyan titkokat bíznak rád, amik lesokkolnak. Becsüld meg a kapott bizalmat!

Oroszlán

Ebben az időszakban a karriered és a kapcsolataid állnak a középpontban. De akármilyen nagy a késztetés, ne csak a munkával foglalkozz! A szeretteidnek is nagy szüksége lenne arra, hogy elmenjetek kirándulni, vagy városfelfedező körútra menjetek.

Szűz

Végre jut mindenre időd, amire csak szeretnéd. Felhatod a könyveket, a sorozatokat, rengeteget lehetsz a szeretteiddel, szóval ez az álomhétvége, mikor igazán azt érzed: zavartalanul pihenhetsz. Az i-re a pontot a szerelmed teszi fel egy különleges gesztussal.

Mérleg

Kövesd a megérzéseidet, mert csodás élményeket idézhetnek elő. A következő napokban izgalmas kalandokra számíthatsz, nincs más dolgod, mint követni a jeleket, és engedni, hogy a sors vezessen.

Skorpió

Ha szeretnéd átrendezni az otthonodat, most megteheted! Hirtelen vágyni kezded az új dolgokat, ezért is mondasz igent a szeretteid vadabbnál vadabb ötleteire, de nemcsak az otthonnal kapcsolatban, hanem a programokat illetően is.

Nyilas

Arra használod a következő napokat, hogy mindenkivel tiszta vizet önts a pohárba. Ez a hétvége áttörést hozhat a kapcsolataidba, mert nagy kibékülésekre számíthatsz, és sokakkal megerősödik a kapcsolatod. Amint rendben van a lelked, már nyugodtabban gondoskodsz a testi szükségleteidről.

Bak

Nehéz úgy jól érezni magadat a hétvégén, ha rettegsz a pénzköltéstől. Mi lenne, ha nyíltan kezelnéd a helyzetet, és megbeszélnéd a szeretteiddel, mennyit költhettek? Különben is, rengeteg program nem kerül pénzbe, ezekkel is számolnotok kellene!

Vízöntő

Bízz az ösztöneidben, és engedd el a régi mintákat, amik már nem szolgálnak téged. Ha így teszel, ez a hétvége felérhet egy megváltással, mert miközben megszabadulsz a rossztól, beengeded a jót is az életedbe.

Halak

Rengeteg családi és baráti beszélgetésben lesz részed, ami érzelmi gyógyulást és megbocsátást hoz. Ez a hétvége megváltoztatja a kapcsolataidat, és talán az életedet is. Olyan felemelő élményekben lesz részed, amik jövő hétre teljesen megváltoztatnak téged.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves