Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ILLATFELHŐ

Így illatosítsd az otthonod, ha luxus hotel érzetet szeretnél elérni

2023. április 02.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés illatgyertya otthonillatosítás illat
Így illatosítsd az otthonod, ha luxus hotel érzetet szeretnél elérni
© Getty Images

Nem csak ízlés, de stílus kérdése is, hol, milyen illatot használunk.


A butik hotelek nem csak bámulatosan puha ágyneműik vagy luxus fürdőjük miatt nyújtanak felejthetetlen élményt, hanem a szálloda egyedi, átgondolt illata is tesz az összhatásról. Otthon is teremthetünk luxus szálló élményt, ha a bútorokhoz, színekhez, anyagokhoz illő illatosító mellett döntünk. Mintha csak egy passzoló kiegészítőt választanánk!

Kasmír és borostyán

Téli estékre, ropogó tűz, faburkolatok és fa bútorok mellé a legjobb hangulatot a kasmír és borostyán alapú illatosítók adják. De ideálisak minden olyan térbe, ahol ellazulni, kikapcsolni szeretnénk, mint a nappali.

Dohánylevél, rum és vanília

A rum, vanília, dohány vagy rózsaszín bors érzéki keveréke ad a térnek egy oldott, kissé fűszeres hangulatot, ami ideális vacsora utáni iszogatáshoz, beszélgetéshez, kártyázáshoz, ezért étkezőbe, könyvtárszobába ajánlott. 

Mimóza és gyöngyvirág

A virágillatok legjobban a minimalista, letisztult stílusú terekbe, világos tónusokhoz passzolnak. Ideálisak a hálószobába, hogy tovább erősítsék a szoba friss, tiszta, megnyugtató érzetét.

Teafa és citrusok

A gyógyfürdők és wellness üdülőhelyek gyakran párosítják a virágokat, a teafát citrusfélékkel a magával ragadó, frissítő illat érdekében. A fürdőszoba a legkézenfekvőbb hely ezeknek az illatoknak otthonunkban.

Szappan és rózsa

Ha szeretnénk egy nem túl hivalkodó, de kellemes illatot az egész háznak, lakásnak, a rózsa és szappan párosítás a legbiztosabb választás. Kicsit olyan illata lesz így a tereknek, mintha épp frissen mosott öblítő szagú ruhák lennének mindenhol.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves