Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

A két csillagjegy, aki az asztrológusok szerint egymásnak lett teremtve

2022. december 29.

4 perc olvasás

ELLE

csillagjegyek horoszkóp zodiákus ezotéria asztrológus tökéletes pár
A két csillagjegy, aki az asztrológusok szerint egymásnak lett teremtve
© Fotó: Getty Images

Az asztrológusok szerint létezik két csillagjegy, akik valóságos álompárnak számítanak.


Az asztrológiában bizonyos jelek jobban vonzzák egymást, sokkal kompatibilisebbek együtt más jegyekhez képest. Ám a legtökéletesebb páros mind közül a Halak és Skorpió.

Mi kell tudni a Halak és Skorpió kapcsolatáról?

A Halak egy változékony vízjegy, amit a modern asztrológiában a Neptunusz (a hagyományos asztrológiában a Jupiter) ural. A Skorpió is vízjegy, de fix jel, és a Plútó, az átalakulás, illetve az újjászületés bolygója uralja.

Az asztrológiai kompatibilitás egyik alapja, hogy az azonos elemű jegyek általában jól illeszkednek egymáshoz, és ez alól a Halak és a Skorpió sem kivétel. Molly Pennington, Ph.D. asztrológus meglátása szerint ők ketten valóban képesek tökéletes párost alkotni, mert összhangban vannak a saját és egymás érzelmeivel. Ugyanakkor a fix és változékony jelek kapcsolata kiegyensúlyozott. A fix jelek biztos alapot nyújtanak a változékony jelek számára.

Az asztrológus azt is hangsúlyozza: ahhoz, hogy biztosan ki lehessen jelenteni, egy Halak és Skorpió igazi álompár, meg kell vizsgálni mindkettőjük teljes születési diagramját, de valóban megvan minden esélyük a boldogságra. De milyenek együtt barátokként és szerelmespárként?

Skorpió és Halak barátság

Nagyon kiegyensúlyozott a kettejük kapcsolata, tele fejlődési lehetőséggel. A veszélyeket és izgalmakat kedvelő Skorpió megmutatja az óvatos, biztonságot kereső Halaknak, milyen élményekről marad le. Ugyanakkor a Halak is tud mit tanítani: hogyan legyen nyitottabb és merje kifejezni az érzéseit, ugyanis a Skorpió mindenáron el akarja a kerülni a fájdalmat, a csalódást, és emiatt hajlamos lehet a zárkózottságra. Szóval barátként remek tanácsokat adnak egymásnak, támogatják és mélyen megértik a másikat.

Skorpió és Halak partnerség

Amikor romantikus kapcsolatról van szó, hajlamosak vagyunk valamivel többet várni partnereinktől, mint a barátainktól. De a jó hír az: az asztrológus szerint a Skorpió és a Halak pont azt adják egymásnak, amire vágynak. A Halak változékonyságának köszönhetően megy előre a kapcsolat, hiszen törekszik a változások, újdonságok behozására. A fix Skorpió pedig mindig gondoskodik a biztonságról és az érzelmek szinten tartásáról. Mindkettőjüknek szüksége van arra, hogy biztonságban érezzék magukat a kapcsolatukban, és ezt meg is adhatják egymásnak.

Azt is érdemes megemlíteni: a Skorpió valószínűleg nem fog olyan könnyen megnyílni, mint a Halak, mivel őket köztudottan nehéz megismerni. Lassan, de biztosan lehet velük előre haladni. A kezdet nehéz általában, ugyanis Halak az a típus, aki azt javasolja a rózsaszín szemüvegében, a legnagyobb mámorban úszva, hogy gyorsan házasodjanak össze, eközben a visszafogott és bizonytalan Skorpió még mindig azon agyal, egyáltalán bízhat-e a partnerében.

De ha egyszer végre elkötelezik magukat egymás mellett, onnantól kezdve biztos alapokon nyugszik a kapcsolatuk és egy életre szólhat, mert a Halak szeretete feltétel nélküli, a Skorpió pedig hihetetlenül hűséges és állhatatos, amikor elhatározza magát.

Mi okozhat közöttük konfliktust?

Mind a Skorpió, mind a Halak rettentően érzékenyek. A legfőbb különbség közöttük az, hogy érzelmileg a Skorpió sokkal óvatosabb, mint a Halak, ami bizalmi és/vagy megbocsátási problémáira vezethető vissza, és ilyenkor a veszély első jelére előrántja a fullánkját. De így a párja által megtanulhatja a Halak, hogyan védje meg magát, idővel pedig úgyis megnyílik mellette a Skorpió, és bízni fog benne. Mivel szerencsére mindketten megértő és türelmes jelek, így minden adott ahhoz, hogy összecsiszolódjanak, és kivételes párost alkossanak!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves