Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. szeptember 2-4.: Az Ikreknek keresztbe akarnak tenni, a Skorpió szerelmi élete erotikus regénybe illő lesz

2022. szeptember 02.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. szeptember 2-4.: Az Ikreknek keresztbe akarnak tenni, a Skorpió szerelmi élete erotikus regénybe illő lesz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A következő napok meglehetősen gondterhesen telnek a csillagjegyek számára. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Erőteljesen érzed Kos: rendet kell tenned az életedben! Ebbe beletartozik egy alapos külső és belső megújulás, de talán még a környezetváltozás is. Végre eljutottál arra a pontra, hogy önmagadat helyezed előtérbe. Itt az ideje az új kezdeteknek, és könnyűnek fogod találni a szükséges változtatások elvégzését.

BIKA

A hétvégén átgondolod, mi romlott el az életedben, és áttekintheted azokat a helyzeteket, amikor az ellenkező irányt választottad, mint amit kellett volna. A következő napokban többen is megkeresnek, mivel szeretnének veled találkozni. Némelyik összejövetel lehetőséged ad arra, hogy előnyös kapcsolatokat építs ki, amelyek hasznosak lesznek a jövőd szempontjából.

IKREK

Nagyon óvatosnak kell lenned Ikrek, mert úgy tűnik, többen is megpróbálnak neked keresztbe tenni. Tartsd bekapcsolva a radarjaidat és az ösztöneidet, így felismerheted azokat, akik ártani próbálnak neked, és sikeresen elkerülheted a csapdákat, amiket neked állítanak. A hétvége ahhoz is alkalmas, hogy közelebb kerülj a szerelmedhez. A közös tevékenységeket rendkívül pihentetőnek és élvezetesnek fogod találni.

RÁK  

A hétvégén rájössz: valójában igazából jó helyzetben vagy, és nagyon közel jársz céljaid eléréséhez. Még egy kis türelem a részedről, és hamarosan látni fogod, hogy minden úgy történik, ahogy megálmodtad, és ennek az előjelei már a következő napokban is megmutatkoznak. Az elmúlt hónapok nyomása megviselt, ezért ne feledkezz meg a saját igényeidről, és szánj időt a feltöltődésre!

OROSZLÁN

A napokban élvezheted erőfeszítéseid gyümölcsét, miután letudtál minden fontos vagy elmaradt feladatot. Most nem szabad megállnod, érdemes továbbhajtanod a még nagyobb siker érdekében, de persze nem a szabadnapjaidon! Most itt az ideje az ünnepnek, és annak, hogy élvezd a sikeredet. Kapcsolódj ki a barátaiddal,  romantikázz a kedveseddel, minden társasági programnak kedvez a hétvége.

SZŰZ

Elég nagy lehet a felfordulás az életedben. Minden energiáddal azon vagy, hogy megoldást találj a fennálló problémákra. Meglehet, konfliktusba kerülsz a környezeteddel, főleg a családoddal, miközben igyekszel orvosolni a gondokat. Szerencsére ezek csekélyek lesznek, de ami még fontosabb: a viták elősegítik a nehézségek megoldását, és közelebb visznek titeket egymáshoz.

MÉRLEG

Nem gondolod, hogy itt lenne az ideje nagyobb felelősséget vállalni az életedért? Ha valami nem tetszik, változtas rajta, ne várj a csodára vagy a segítségre! Csak így szüntetheted meg túl sok stresszt az életedben, de még az anyagi problémákat is. Egyszerűen át kellene alakítanod az életedet. Ugyanakkor ahhoz is kedvező ez a hétvége, hogy minőségi időt töltsd a barátaiddal. Menj el a különböző találkozókra, összejövetelekre, mert értékes kapcsolatokat építhetsz ki.

SKORPIÓ

A napokban szánod el magadat arra Skorpió, hogy megold a gondjaidat. De óvatosnak kell lenned, mert elég egyetlen rossz lépés, és minden sokkal rosszabbra fordulhat vagy zsákutcába kerülhetsz. A szerelmi életed viszont a maximumot hozza, és új, szenvedélyes kalandokban lesz részed a partnereddel. Mindketten nyitottak vagytok arra, hogy megvalósítsátok egymás titkos, igencsak forró vágyait.

NYILAS

Akár dolgozol a napokban, akár túl sok elintéznivalód lesz, de nem igazán fogod azt érezni: hétvége van. Ha nem vigyázol, semmit sem pihensz a hétvégén. Ráadásul több új probléma jelenhet meg, amelyek tovább tetézik a gondjaidat. Ne habozz segítséget kérni, ha már úgy érzed, nem jutsz egyről a kettőre, és óvakodj attól, hogy a szeretteiden vezesd le a feszültségedet!

BAK

A család téged kér fel a gondok megoldására. Ám az igazság az: a családi gondokon kívül van néhány egyéni is, amit orvosolnod kellene. Ne aggódj, mert minden meg fog oldódni a következő napokban! A saját gondjaidat, és a családi problémákat is sikerül elsimítanod. Utána végre lesz időd pihenni, és olyan dolgokat csinálni, amelyek feltöltenek. Lehet, nem marad túl sok időd magadra, de ami igen, azt élvezni fogod!

VÍZÖNTŐ

Úgy tűnik, újra és újra felbukkannak a megoldatlan problémák, és ez az állapot nagyon megvisel téged. Radikális változtatásokra van szükség, ha azt szeretnéd, hogy megoldódjanak a gondjaid. De próbálj meg egyensúlyt találni a problémák megoldása, és pihenés között. Fogadd el a meghívásokat, amelyeket kapsz, szükséged lenne a minőségi kikapcsolódásra!

HALAK

A hétvégén nehezedre esik tisztán látni, és emiatt rossz döntéseket hozhatsz. Éppen ezért ne kapkodj semmivel! Minél stresszesebb vagy, annál több kellemetlenség érhez. Ám ha elengeded magad, és nem görcsölsz rá semmire, varázsütésre megoldódhatnak a problémáid. Mi több, egy régi vágyad is teljesülhet! A  legjobb pedig az: a családod anélkül is a segítségedre siet, hogy azt kérnéd. Élj a lehetőséggel!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves