Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád szeptemberben a csillagjegyed szerint

2022. augusztus 30.

6 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek havi horoszkóp horoszkóp szeptember zodiákus
Karrierhoroszkóp: ez vár rád szeptemberben a csillagjegyed szerint
© Getty Images

Jó néhány csillagjegy felérhet a csúcsra, és nem kevesen akár hírnévre is szert tehetnek. Meg fogsz lepődni, mi mindent tartogat neked a szeptemberi karrierhoroszkópod!


A 2022-es szeptemberi  horoszkóp ígéretesnek tűnik, mi több: végre learathatod a munkád gyümölcsét. Elvégre folytatódik a Szűz-szezon, ami gyakorlatiassá, kitartóvá, szorgalmassá tesz. Szóval a hónap kifejezetten pozitívan kezdődik, már csak azért is, mert a Mars harmonizál a szerencsét hozó Jupiterrel, ami valószínűleg új utakat nyit meg, és lehetőségeket teremt a siker felé.

Ha kíváncsi vagy arra, mire számíthatsz, olvasd el a szeptemberi karrierhoroszkópodat:

Kos

Ebben a hónapban tartsd magadat Kos a vágyott színvonalhoz és az elvárásaidhoz. Bármit elérhetsz, amit csak szeretnél, de több erőfeszítésre és kitartásra lesz szükséged. Amint a Mérleg-szezon kezdetét veszi szeptember 22-én, jó párt Kost előléptetnek vagy valamilyen más módon reflektorfénybe kerülnek a munkahelyükön. Viszont, akik elégedetlenek a munkájukkal, könnyedén válthatnak a következő hetekben.

Bika

A hónapban nagyon gyakorlatias, állhatatos leszel, és talán tőled szokatlan módon még egy munkarendet is kialakítasz. Nagyon tudatosan törekszel megvalósítani a célodat, így nem is marad el a jutalmadat! Ezzel együtt éles határvonalat húzol a munka és a magánéleted között, ami még eredményesebbé tehet. Egyes Bikák számára az is elérhetővé válik, hogy a hobbijukkal, a szenvedélyükkel keressék a kenyerüket.

Ikrek

A következő hetekben befejeződhet egy munkaprojekt, amely eddig feszültséget okozhatott. Aztán szeptember 10-én, amikor a Halak jegyében a telihold megvilágítja a karrierszektorodat, egyenesen felérsz a csúcsra. Fennáll az esélye annak, hogy komoly elismeréseket kapsz, és reflektorfénybe kerülsz. De nem sokat ülsz a babérjaidon, és a hónap vége felé már bele is vágsz egy következő cél megvalósításába.

Rák

Szeptember 18-ig számíthatsz némi zavarra a karrieredben, de ez nem feltétlenül rossz! Miközben a  retrográd Merkúr szembehelyezkedik a Jupiterrel a 10. házadban, szembesülsz a valósággal, hogy mit tudsz kezelni és mit nem. Ennek fényében készen állsz fejlődni, változtatni a hibáidon, és tisztán fogod látni, mit kell tenned a sikerért. Lesznek Rákok, akik közös vállalkozást indítanak egy barátjukkal.

Oroszlán

Ha már kerested a megfelelő időpontot a munkarutinod átstrukturálására és a pénzügyek rendezésére, szeptember eleje a tökéletes alkalom erre. Összpontosíts a rövid távú célokra, és a kemény munkád elnyeri méltó jutalmát. Szerencsére a hónap hátralévő része gördülékenyebb lesz. Azok, akik szeretnének munkahelyet váltani, megtehetik a következő hetekben, mások pedig előnyösebb pozícióba kerülhetnek egy ismerősük révén.

Szűz

Csak mondd ki, mire vágysz Szűz, és megkapod! A hónap lehetőséget kínál a neked kedvező megállapodások, szerződések megkötésére. Tökéletes a szeptember az új vállalkozás indításához is, vagy ahhoz, hogy becsatlakozz egy meglévő üzletbe. Nyugodtan kísérletezz, légy bátor, és merj kilépni a komfortzónádból, mert minél nagyobbat álmodsz a karrieredet illetően, annál nagyobb sikerben lesz részed!

Mérleg

Nagyon inspirált, valamint motivált vagy Mérleg, de lehetsz is, hiszen bármit elérhetsz a hónapban! Végre leteheted a vágyott jövő alapjait, megvalósíthatod az álmaidat. A bolygók elegendő  szerencsét biztosítanak ahhoz, hogy sikert érj el a karrieredben, de még akár hírnévre is szert tehetsz. A kollégáid, a feletteseiddel együtt elismeréssel adóznak tudásod, és tehetséged előtt.

Skorpió

Új lehetőségek nyílnak meg előtted, Skorpió. Sőt, megtalálhatod az utat, ami egyenesen elvezet a céljaidhoz. Egész hónapban kellően gyakorlatias, és megfontolt leszel, ami gyakran bizonyul majd hasznosnak. Néhányan, olyan sikeres emberekkel vagy szakértőkkel kerülnek kapcsolatba, esetleg egy mentorral, aki segíthet megvalósítani a jegy szülötteinek álmait. Viszont minden szerződés aláírása előtt kétszer is olvasd el az apróbetűs részt!

Nyilas

Jó úton haladsz afelé, hogy elérd a karrierrel kapcsolatos kitűzött céljaidat. Ám egy kissé bezavarhatnak a magánéleti gondjaid. Jobban teszed, ha ekkor szünetet tartasz, és előbb megoldod a problémáidat. Ezt követően úgyis nyakadba szakad egy halom munka, és eléggé  leterheltnek érezhetted magad. Ügyelj arra a munkahelyeden, hogy ne keveredj vitába a feletteseiddel, máskülönben te leszel az, aki a rövidebbet húzza.

Bak

Egész szeptemberben magabiztos leszel, és ennek köszönhetően előnyös kapcsolatokat építhetsz ki, mi több: befolyásos helyzetbe kerülhetsz. Koncentrálj arra, hogy folyamatosan haladj a céljaid felé, és akkor biztos eléred őket! A hónap közepén  feszültség adódhat közted és a főnököd között, ráadásul a túl sok munka maga alá gyűrhet. A hónap vége felé egy új és izgalmas és lehetőséggel kecsegtetnek, de mielőtt elfogadnád, úgy döntesz: megvalósítod egy régi tervedet, amit nem sikerült korábban.

Vízöntő

Eljött az idő, hogy megvalósítsd a karrierrel kapcsolatod céljaidat. Akiknek saját vállalkozásuk van, most  sikeresebbek lehetnek. Mások számára pedig egy soha vissza nem térő lehetőség kínálkozik, amit vétek lenne elszalasztaniuk, mert kimagasló szakmai sikert érhetnének el. A kemény munkájuknak köszönhetően kivívhatják feletteseik tiszteletét és elismerését.

Halak

Hamar látni, tapasztalni fogod a hónapban: minden erőfeszítésed kifizetődik. Kreatív gondolkodásodat most a szokásosnál is jobban jutalmazzák a munkahelyeden. Rengeteg munka vár rád, de ez most jóleső örömmel tölt. Növekszik az önbizalmad, és megismerheted a bevételszerzés újszerű módját. Azok, akiknek saját üzletük van, különösen szerencsésnek és sikeresnek érezhetik magukat szeptemberben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves