Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád szeptemberben a csillagjegyed szerint

2022. szeptember 01.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek szeptember zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád szeptemberben a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Lesznek, akik pénzesőre, mások kellemetlen váratlan kiadásokra számíthatnak. Tudd meg, hogy neked melyiket jósolja a szeptemberi pénzhoroszkóp!


A szeptember 10-én kezdődő Merkúr retrográd olyan kérdéseket feszeget: szereted a munkádat? Biztos szükséged van arra, amire költesz? Elég jók és stabilak a pénzügyi a céljaid? Ennek fényében arra sarkall, hogy újragondold, és megváltoztasd a pénzügyeidet. Ezzel együtt a 10-ei telihold a Halakban segít megoldani az anyagi gondokat, és arra sarkall, hogy olyannal foglalkozz, amit szeretsz! Lássuk, mivel kecsegtet téged a szeptemberi pénzhoroszkóp! Görgess a csillagjegyedhez!

Kos

Mivel a Vénusz bolygó a hónap nagy részében a szigorú, szorgalmas Szűzben van, nagy a kísértés, hogy drága fitneszórákra, vagy divatos táskákra és ruhákra költs. De jobb, ha szeptemberben óvatosan bánsz a pénzzel, mert váratlan kiadásokra kell számítanod!

Bika

Nagyon szerencsés leszel karrier és a pénzügyek terén. Sorra valósulnak meg a céljaid, és a banki egyenleged meghálálja a kemény munkádat, és erőfeszítéseidet. Szóval, biztos lehetsz abban, hogy a munkahelyeden nem maradsz észrevétlen vagy a vállalkozásod kezdi el végre termelni a pénzt.

Ikrek

A 10-i telihold a Halak jegyében átütő pillanatot hoz a karrieredben, amely jelentős előléptetéssel vagy fizetésemeléssel is járhat, ha alkalmazottként dolgozol. Ha szabadúszó vagy vállalkozó vagy, akkor lehetőséged lesz pénzt keresni a hobbiddal vagy egy projekttel, amit szenvedélyesen végzel.

Rák

Ha saját vállalkozáson gondolkodsz, a Szűz szezon (22-ig) rengeteg lehetőséget kínál egy új üzlet, vállalkozás megteremtéséhez. Mivel a Merkúr a hónap nagy részében retrográd, és a kommunikáció terén gondok adódhatnak, egyelőre még ne fektess pénzt semmibe!

Oroszlán

A hónapban sokkal tisztábban látod az anyagi helyzetedet. Egyes források elapadnak, viszont újak is érkeznek a helyükbe. A kemény munkád most is meghozza gyümölcsét. Ám ha nem szereted, amit csinálsz, akkor itt az ideje, hogy válts, és olyannal keresd a kenyeredet, amit tényleg szeretsz!

Szűz

Szeptemberben könnyen kifolyhat a pénz a kezeid közül. Sokszor költesz olyan dolgokra, amikre nincs szükséged. Valójában így kívánod levezetni a stresszt, és így próbálod boldoggá tenni magad. Ha nem változtatsz ezen, akkor durván megcsappanhatnak a készleteid.

Mérleg

Sokkal stabilabb lesz az anyagi helyzeted az elmúlt hónapokhoz képest. Viszont beszáll a Mars akcióbolygó a képletedbe, ami a legnagyobb életcéljaidat képviseli, és sor kerülhet a megvalósulásukra 2023 márciusáig. Éppen ezért szánj időt arra, hogy szeptemberben megalapozd álmaid munkáját, és pontosabb anyagi terveket szőjj.

Skorpió

Mivel uralkodó bolygód a Mars a közös erőforrások házában van 2023 márciusáig, lehetőséget kapsz arra, hogy az összes pénzügyi csontvázadat kihúzd a szekrényből. Persze, lehet, hogy nem jó érzés szembenézni ezekkel, a mindenféle adóval vagy a tartozásokkal, de ha nem most kezeled őket, akkor mikor?

Nyilas

Noha 10-én, a Halak jegyében teliholdkor ihletet kaphatsz a lakásfelújításhoz, próbálj meg ellenállni! Ehelyett szánj egy pillanatot arra, hogy értékeld azt, amivel már rendelkezel. Nem lenne szerencsés a hónapban túl sokat költened, mert hamarosan szükséged lehet arra a pénzre, amit elköltenél.

Bak

A pénzforgalom állandó ingadozásaival járó nyár után ebben a hónapban a dolgok többnyire stabilan alakulnak. Ennek ellenére, ha egy állásra jelentkezel, nyugodtan kérj magasabb fizetést, mert meg fogják adni! Másoknak pedig érdemes lenne továbbtanulniuk, mert ez lehet a kulcs a nagyobb fizetéshez.

Vízöntő

A hónapban rájössz, hogy azért tartasz ott anyagilag ahol, mert rossz passzban vagy lelkileg. Az önértékelési problémáidat vásárolgatással próbálod kompenzálni. Most, hogy ezt tudod, könnyebben változtathatsz rajta, máskülönben rövid időn belül felélheted a tartalékaidat.

Halak

A 25-i Mérleg újholdja pozitív hírt hoz egy támogatással, hitellel kapcsolatban vagy tartozásról, amelyet rendezned kell. Ideje tisztázni a pénzügyi helyzetedet, és előnyösebb költési szokásokat kialakítani. Bármilyen anyagi jellegű szerencse is ér a hónap végén, inkább befektetésre használd, semmint arra, hogy félretedd.Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves