Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ŐSZI HOROSZKÓP

Nagy 2022-es őszi horoszkóp: ez vár rád a következő három hónapban a csillagjegyed szerint

2022. augusztus 31.

7 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria őszi horoszkóp
Nagy 2022-es őszi horoszkóp: ez vár rád a következő három hónapban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Teljesen átalakulhat a csillagjegyek élete a következő időszakban. Szerelmek jönnek-mennek, és új karrierek épülnek. Tudd meg, mi vár rád a nagy őszi horoszkóp szerint!


Megérkezett az ősz, és rengeteg változással kecsegteti a zodiákus tagjait. A szeptember 23-ai őszi napéjegyenlőség eleve felforgató lesz, és elindítja a változások felé vezető úton az állatövi jegyeket. A Merkúr retrográd szeptember 9. és október 2. között a Mérleg jegyében a kapcsolatokra helyezi a fókuszt, és ebben az időben sokak szerelmi élete  változhat meg. Az október 25-ei napfogyatkozás a Skorpióban, átalakulásra, változásra és fejlődésre sarkall mindenkit. A Jupiter a Kosban időzik október 28-ig, ami lehetőséget teremt a vágyak megvalósítására. Mint láthatod, izgalmakban nem lesz hiány, szóval lássuk, mit hoz a nagy őszi horoszkóp a csillagjegyeknek!

Kos

2022-ben az ősz fordulópontot hoz a Kosnak. Amint aelkezdődik az évszak, a Kos úgy dönt, hogy idejét az emberek megsegítésének szenteli. A szerelem fontos szerepet fog játszani az őszi időszakban, és rengeteg örömöt hoz. A pénzügyekben is kedvező fordulat várható, és a korábbi vagy az új, okos befektetések rövid időn belül megtérülnek, és  plusz pénz üti a jegy szülötteinek markát. Azok, akik nem szeretik a munkájukat, lehetőségük nyílik váltaniuk, akár álmaik munkájára!

Bika

Nagyon ígéretesnek tűnik a Bika horoszkópja a karrierje szempontjából! Kiváló szervezőkészsége erőt ad ahhoz, hogy elérje céljait és megalapozza a jövőjét. Új lehetőségek tárulnak fel előtte, és nincs más dolga, mint élnie velük! Viszont, mikor szerződést ír alá, legyen nagyon körültekintő! Ami a szerelmi életét illeti, számolhatnak a kapcsolatuk megerősödésével, amit sikeresen új alapokra helyezhetnek. Ugyanakkor bölcsen teszik, ha jobban odafigyelnek az egészségükre az őszi időszakban!

Ikrek

Az ősz nagyon ígéretes évszak lesz az Ikrek magánéletében. Nem kizárt, hogy összejön egy közeli barátjával. A párkapcsolatokat a szenvedély, és a romantika járja át. Viszont a következő hónapokban egy komoly kihívással is szembesül a jegy szülötte, aminek megoldásához kénytelen lesz segítséget kérni. A karrierje miatt nem kell aggódnia, mert sikerül előnyösebb pozíciót, valamint lehetőséget kivívnia magunknak.

Rák

Keményen kell küzdenie a Ráknak ősszel, ha sikert szeretne elérni a karrierjében. A Mars ebben az időszakban többször is keresztülhúzza a számításait, és megnehezíti a dolgát. Ráadásul csalódást okozhat egy szeretett személy, aki megszegi az ígéretét, esetleg kiderül, hogy hazudott. A párban élők kapcsolata változás előtt áll, ugyanis vagy véget ér, vagy erősebbé válik a következő hónapokban. Akik együtt maradnak, azoknak rövid időn belül komolyra fordul a kapcsolatuk.

Oroszlán

Valószínűleg ebben az évszakban az Oroszlán úgy érezheti: kész dráma az élete! Túl sok gyors és heves változás történik, ami miatt kicsúszhatnak a dolgok a kezei közül. Viszont a karrierjében megkapja, amit kér, legyen az fizetésemelés vagy előléptetés. Összességében meglepetésekkel teli ősz vár a jegy szülöttére, aki leginkább a pénzügyek terén érezheti magát kifejezetten szerencsésnek. Tökéletes ez az időszak ahhoz, hogy elkezdje megvalósítani álmait!

Szűz

A szeptember mindenképpen a Szűz időszaka, hiszen amíg tart a Szűz hava, biztosítva van a szerencse is! De utána sem lesz ok a panaszra, mivel október 2-től, a Merkúr visszatér a  jegyébe. Egyszóval az ősz tökéletes a vágyak megvalósításához, különösen, ami a karriert illeti. A magánéletében is minden oka meglesz az örömre, mivel a tartós kapcsolatban élők fontolóra veszi a házasságot vagy a családalapítást, az egyedülállók pedig egy közeli barátjukban lelhetnek társra.

Mérleg

Szerelem van a levegőben! Ősszel megéri a jegy szülötteinek a szívükre hallgatni, még akkor is, ha azt súgja, hogy fogadják vissza az exüket. A párban élők kapcsolata is komolyra fordul, és új fejezet veszi számukra kezdetét. Szeptember 10-én a Mérleg jegyében kezdi meg a Merkúr a retrográd mozgását, ráadásul szeptember 22-től megkezdődik a Mérleg-szezon, így kétség sem fér ahhoz: rendkívül  szerencsésen alakulnak az őszi hónapok. Sorra valósulhatnak meg a Mérlegek vágyai!

Skorpió

A Skorpió dilemmával szembesül ebben az őszi szezonban: folytassa a kapcsolatát vagy inkább engedje el? A legjobb, amit tehet, ha a szívére hallgat! Ellenben az egyedülállók szerelmi élete felforrósodik, amit az új kedvesüknek köszönhetnek. Ami a karriert illeti: leginkább az ősz második fele nyújt majd lehetőséget arra, hogy sikereket érjenek el a jegy szülötte, de akkor keményen oda kell tennie magát, és nem ülhet a babérjain!

Nyilas

Ősszel a  karrier kerül középpontba a Nyilas életében. Megéri komoly erőfeszítéseket tennie a céljaiért, mert a kemény munka többszörösen kifizetődik! Egészen új alapjaira helyezheti munkahelyi státuszát, vagy jelentős sikert érhet el az üzleti életben. Viszont a szerelmi életében kap egy kis ébresztőt: ha fontos a meglévő kapcsolata, akkor többet kell beleadnia, máskülönben a kedvese odébbáll. Mindeközben rengeteg új emberrel ismerkedik meg, és akár előnyös barátságokra is szert tehet.

Bak

Van itt a Bakok számára egy csokor jó hír: elsöprő sikerre számíthatnak ősszel. A csillagok minden erőfeszítést megjutalmaznak ebben az időszakban. Így érdemes gőzerővel belevágni a tervek megvalósításába! Mi több: az ősz folyamán a legtöbben valóra váltják egy álmukat. Az ősz második felében viszont tisztázniuk kell magukban, milyen fontos a családjuk vagy a párjuk, és annak fényében kell kimutatniuk az érzésüket. Mindent összevetve a következő hónapokban sokat tehetnek életminőségük javulásáért.

Vízöntő

A következő hónapokban a család és a barátok szükségleteit helyezi előtérbe a Vízöntő, pedig érdemes lenne egyensúlyt találnia, és a saját érdekeire is fókuszálnia, mivel ez egy nagyszerű időszak a céljai megvalósításához. Már csak azért is, mert esélye van meggazdagodni a munkájának, egy előnyös befektetésnek vagy üzleti társulásnak köszönhetően. Lesznek ugyan nehéz pillanatok az életében, és sokszor leterheltnek érzi magát, de minden erőfeszítése kifizetődik.

Halak

Nem lesz minden teljesen sima a Halak életében ősszel. Kommunikációs problémákkal szembesülhet a kapcsolataiban, és habár küzdeni fog ezek leküzdéséért, de sajnos így is sok vitát, valamint kellemetlenséget hozhat ez az időszak. Ezt leszámítva lehetősége lesz minden változtatni, amivel elégedetlen, legyen az párkapcsolat vagy szakmai kérdés. Akár teljesen új alapokra is helyezheti az életét, ami házasságot vagy gyors partnerváltást is jelenthet a következő hónapokban.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves