Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. május 13-19.: A Nyilas az év legszerencsésebb napja előtt áll, a Vízöntőnek megújulást hoz a hét

2024. május 13.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. május 13-19.: A Nyilas az év legszerencsésebb napja előtt áll, a Vízöntőnek megújulást hoz a hét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Új fejleményeket hoz ez a hét a csillagjegyeknek. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Áttörést érhetsz el a pénzzel és az önértékeléssel kapcsolatos küzdelmeidben ezen a héten, de nem úgy, ahogyan azt vártad. Természetesen csodálatos lenne hirtelen fizetésemelést kapni vagy váratlan lehetőséget, de az igazi stabilitás a gondolkodásmódváltás formájában érkezik meg. A bőség a hálával és a pozitív megerősítésekkel kezdődik.

Bika

Nagyon sok bátorság kell ahhoz, hogy meggondold magad, de ahhoz is, hogy belevágj egy új projektbe. Akár karrierváltás előtt állsz, vagy megkérdőjelezed, hogy vágysz-e a házasságra, a héten végbemenő szemléletváltás radikális lesz. Bármit is döntesz a napokban, az megváltoztathatja az egész életedet.

Ikrek

Amire az elmúlt hetekben mindennél jobban vágytál, az a béke. Míg a múlt heti újhold délutáni sétának tűnt egy japánkertben, addig a héten a Jupiter elhozza neked a bőség és a kényelem érzetét is. Élvezd mindazt a jót, amit a napokban kapsz a csillagoktól. Az biztosnak látszik, hogy nem lesz okod panaszra!

Rák

Társadalmi életed jelentősen kibővült az elmúlt hetekben, ahogy több programon vettél részt. Ezen a héten egy újabb meghívásokat, sőt, akár állásajánlatot is kaphatsz. Viszont miután megkezdődött az Ikrek-szezon a jövő héten, több egyedüllétre vágysz majd, ezért használd ki ezeket a lehetőségeket a kapcsolatteremtésre, amíg jólesik.

Oroszlán

A múlt heti újhold lehetővé tette, hogy szilárd célokat tűzz ki, ezen a héten pedig új lendületet kapsz, mert váratlan ajánlat érkezik. Azok a kockázatok, amiket ezen a napokban vállalsz, hosszú távon kifizetődőek lehetnek. A kérdés az, kikkel szeretnél közben társulni vagy kiknek a társaságának örülnél ezen az új úton.

Szűz

Ezen a héten nagyon sokat tanulhatsz Szűz, de az, hogy valamit elsajátítasz, nem jelenti azt, hogy mindent tudnod kell róla. Jóllehet tisztában vagy vele, még sok tanulnivalód van, és perfekcionista hajlamod ellenére felkérnek: te magad is lépj fel tanárként vagy mentorként a napokban.

Mérleg

Általában élvezed az ismerkedést Mérleg, de gyakran elveszíted az érdeklődésed, amint eléred azt a részt, ahol sebezhetőnek kellene lenned és intimitást építeni. Szeretsz másoknak tanácsot adni, ha kapcsolatokról van szó, de ritkán fogadod meg a saját tanácsaidat. Ám a héten megismerkedhetsz valakivel, akinek természete annyival magával ragad, hogy nem tudsz majd neki ellenállni.  

Skorpió

A szerencse és a nagyszerű lehetőségek az életed legfontosabb emberein keresztül érkeznek. Ezek a személyek lehetnek a barátaid vagy a rokonaid, akár a kedvesed. Továbbá, ha eddig halogattál egy fontos beszélgetést, akkor azt ideje a héten megejtened. Eközben néhány Skorpió új kapcsolatba kezd.

Nyilas

Nem árt tudnod Nyilas, hogy a 18-a az év legszerencsésebb napja számodra. Használd ki! Ez a hét a megújulás érzését és lehetőséget kínál bizonyos dolgok újrakalibrálására. Egészen más helyen vagy, mint tavaly tavasszal. Hol szeretnél lenni a jövő év tavaszán? Tervezd meg, aztán hajrá!

Bak

A múlt heti újhold új kezdetet hozott a szerelmi életedben és kreatív elfoglaltságaidban. Ezekben a napokban pedig még nagyobb lendületet kapsz ahhoz, hogy dolgozz ezeken a területeken. Az Ikrek szezonja a jövő héten kezdődik, és végre minden könnyebb és elérhetőbb lesz az életedben.

Vízöntő

Ez a hét nagy megújulást hoz és új kezdeteket. Itt az ideje arra fókuszálnod, amire az utóbbi időben nem jutott időd. A szerelmi életed, a karriered és a hobbid is az áttörés küszöbén áll. Most igazán megéri erőfeszítéseket tenned, mert kifizetődő lesz. Ne aggódj, meg lesz hozzá a szükséges erő és energia is.

Halak

A 18-a az év egyik legszerencsésebb napja számodra, kedves Halak. Érdemes erre a napra időzíteni az igazán fontos dolgokat. Ám egész héten jó hangulatod lesz és több izgalmas lehetőség is adódhat. A csillagok izgalmas meglepetéseket tartogatnak, és egy percig sem fogsz unatkozni, annyi új inger és élmény ér.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves