Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek új fejezet kezdődik az életében a napokban

2024. május 12.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek új fejezet kezdődik az életében a napokban
© Shutterstock

3 csillagjegy izgalmas időszakra számíthat. 


A horoszkóp friss üzenete szerint 3 csillagjegy életében új fejezet kezdődik a következő napokban. A szerencsések nagy változásokra számíthatnak, amelyek pozitív irányba terelik majd az életüket. Az biztos, hogy egy percig sem fognak unatkozni.

Rák

A szerelmi életedet illetően hatalmas dolgokra számíthatsz: megismersz valakit a barátaid által, aki elárulja, hogy egyáltalán nem vagy számára közömbös. Könnyen lehet, hogy a szabadnapokat már együtt is töltitek, és hamar sikerül jobban megismernetek egymást. Készen állsz arra, hogy elköteleződj valaki iránt, a jó hír pedig, hogy a másik illető is így érez.

Szűz

Fontos dolgot tanulsz meg a barátaidnak köszönhetően. Rájössz, hogy pontosan, mit is kell tenned azért, hogy végre te is tudj lazítani. Nagyon sokszor csak a munkádnak és a kötelességeidnek élsz, de te is tudod, hogy ennél több van a világban. Most olyan programokban lesz részed, ahol sikerül elengedned magad, és rájössz, hogy érdemes néha kizárni a világ zajait. Élvezd ki!

Mérleg

Valami nagy változásra vágysz, és ennek a lehetőségét meg is kapod. Egy régi ismerőssel vagy kollégával futhatsz össze, aki olyan utazási ajánlattal áll eléd, amit nehéz lenne visszautasítani. Szakmailag és emberileg is nagy változást jelenthet ez, ezért ne habozz, inkább azon gondolkozz, miképpen hozhatod ki a maximumot majd ebből a remek élményből. Megéri belevágni, ugyanis rengeteget fogsz tanulni magadról.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves