Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád májusban a csillagjegyed szerint

2024. május 02.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp májusi horoszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád májusban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Most szinte az összes csillagjegy fellélegezhet, mert bőséget, de minimum stabilitást hoz nekik a hónap. A májusi pénzhoroszkópból minden kiderül!


Ez a hónap igazi ajándék lesz a zodiákus tagjainak pénzügyi szempontból, mert most könnyedén hozzájuthatnak a pénzhez, illetve megoldódhatnak az anyagi problémáik. Görgess a csillagjegyedhez, és tudd meg, mire számíthatsz a májusi pénzhoroszkóp szerint!

Kos

A hónapban eléggé megnő az önbecsülésed és a bátorságod is megjön ahhoz, hogy megkérd a munkád árát, akár vállalkozó, akár alkalmazott vagy, szóval itt az idő: kérj csak fizetésemelést! Ezzel együtt a vásárolgatáshoz is kedvet kapsz, de azért azzal légy óvatos!

Bika 

Az utóbbi időben nem alakult fényesen az anyagi helyzeted, de aztán a Merkúr 15-én belép a jegyedbe, és végre rád mosolyog a szerencse. A Vénusz 23-án belép a pénzszektorodba, majd 25-én a Jupiter, ami azonnali könnyítést és hosszú távú javulást hoz a pénzügyeidben.

Ikrek 

A 7-ei újhold a Bikában fokozhatja a pénzügyekkel kapcsolatos szorongásodat. Valószínűleg nem úgy alakulnak úgy a dolgok, mint a tervezed, de kitartás, Ikrek! A hónap második felében több lehetőséged is lesz arra, hogy számottevően javíts az anyagi helyzeteden.

Rák 

Ebben a hónapban megérkezik a bőség az életedbe. A 18-a környéke a legtökéletesebb időszak ahhoz, hogy fizetésemelést kérj vagy akár munkahelyet válts. Aztán az Ikrek szezon tovább fokozza a szerencsédet és kevés erőfeszítéssel is rengeteg pénzt kereshetsz. Csak vigyázz, mert ebben az időszakban kedved támad költekezni is!

Oroszlán 

Miután több hetet stresszeltél a pénz miatt, most végre eljön a megkönnyebbülés ideje. Sikerül visszafizetni a tartozásodat, és fokozatosan stabilizálódik az anyagi helyzeted. Mikor a Merkúr 15-én belép a stabil Bikába, már egészen nyugodt leszel és kifejezetten kedvezőnek látod a jövődet. 

Szűz 

Végre elérheted azt a pénzügyi célt Szűz, amit már hosszú évek óta kitűztél magad elé. Amikor a Vénusz 23-án találkozik a Jupiterrel, rendkívül elégedett leszel. Most, hogy kiegyenlítetted a tartozásodat, sikerült stabilizálni a vállalkozásodat, megérkezel oda, ahová régóta is szerettél volna, mi a következő lépés?

Mérleg 

Április egy érzelmes teliholddal ért véget a Skorpióban, ami komoly megkönnyebbülést hozott a pénzzel és az önértékeléssel kapcsolatos problémáidra, Mérleg. Bár május elején azon töprenghetsz, hogyan tudnál hosszú távon kilábalni a szorult helyzetedből, bízhatsz benne, hogy ez a hónap megoldásokat hoz. Valószínűleg olyan helyeken, ahol eddig nem is kerested!

Skorpió 

A május mindenféle kapcsolatról szól, és ez magába foglalja a pénzhez való viszonyodat is. Ez 23-án tetőzik a Nyilas teliholdján, ami rávilágít arra, hogyan teljesítetted (vagy nem) a decemberi újholdkor kitűzött pénzügyi céljait. A Jupiter 25-én beköltözik az Ikrek jegyébe, és lehetőséget teremt számodra a pénzügyi növekedéshez.

Nyilas 

A 7-i újhold a Bikában egy beszélgetést eredményezhet a pároddal az összeköltözésről, befektetésről vagy esetleg belevágtok egy közös üzletbe. A következő hat hónapban az a célod, hogy erősebb alapokat építs ki, amik végső soron bankszámlád javát szolgálják! Ehhez meg is kapod a lehetőséget májusban!

Bak 

A május egy kissé hedonista hónap számodra, ami miatt fokozottan kellene ügyelned arra, hogy ne szórd meggondolatlanul a pénz. Ha a hónap közepén már aggódsz amiatt, hogy biztos megengedhetsz-e magadnak valamit, akkor az azt jelenti: ideje meghúznod magadnak a határt, így elkerülheted a további kellemetlenségeket.

Vízöntő 

Május egy újabb hónap, amikor takarékoskodsz egy nagy álmodra spórolva. Idén jó eséllyel minden pénzügyi célodat eléred, de kihívást jelent megtartani az irányt, pláne így, hogy 20-án kezdődik az Ikrek-szezon, és a szórakozást és az öngyógyítást szeretnéd előnyben részesíteni. Az idei nyár a mértékletességről fog szólni. Kezdd el a gyakorlást most!

Halak 

A Mars akcióbolygó az egész hónapot a pénzszektorban tölti, ami energiát ad a nyüzsgéshez, de azt is jelenti: olyan gyorsan költöd el a pénzt, ahogyan megkeresed. Ez a vágy a 19. körül tetőzik, amikor a Mars találkozik az északi csomóponttal. Légy erős, és húzd meg magadnak a határt Halak, nehogy kellemetlen helyzetbe kerülj.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves