Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akikben nem szabad megbízni

2023. július 26.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akikben nem szabad megbízni
© Shutterstock

Ez a 3 csillagjegy nem tartozik a legmegbízhatóbabbak közé. 


A horoszkóp jellemzése nincs mindig kőbe vésve, de bizony érdekes lehet, hogy az asztrológia szerint, melyik 3 csillagjegy a legkevésbé megbízható. Kíváncsi vagy, hogy a te vagy valamelyik szeretted csillagjegye a felsoroltak között van-e? Görgess lejjebb és most kiderül! 

Vízöntő 

Habár a Vízöntő az egyik legőszintébb csillagjegy, ez nem azt jelenti, hogy a legmegbízhatóbb is. A Vízöntők szokatlan gondolkodók, akik tehetségesek abban, hogy nagyot álmodjanak, de hiányozhatnak az apró részletek megvalósításához szükséges lépések. Inkább analitikusak, mint érzelmesek, és nem valószínű, hogy valaha is megtudod, mit érez valójában egy Vízöntő. Általában makacsok és kissé ego-vezérelte is lehetnek, és ezek a tulajdonságok sokszor meggátolják őket abban, hogy hűséges barátok legyenek, és ritkán helyeznek másokat maguk elé.

Szűz

A Szűz csillagjegy szülöttjei nem szeretnek átgázolni másokon, inkább a kemény munka hívei azért, hogy elérjék, amit akarnak. A Szüzek nagyon megbízható barátok, ha a belső körükről van szó, de nem engednek be bárkit a buborékba, és éppen ezért azok sem járnak túl jól, akik elvesztették a bizalmukat. Sokáig képesek haragot tartani, valamint nagyon jók abban is, hogy manipuláljának bizonyos információkat, és saját magukat jobb megvilágításba helyezzék. 

Halak

A Halak jegy szülöttjeit sokan szeretik, de rossz tulajdonságok, hogy képesek elbújni azok elől az emberek elől, akik kihívást jelentenek nekik, ez különösen igaz a párkapcsolataikra. Nem szeretnek csalódást okozni, de ennek ellenére nehezükre esik, hogy tartsák magukat a szavukhoz, és néha a nagyon fontos dolgoknál üthet ki, hogy bizony rettenetesen megbízhatatlanok tudnak lenni. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves