Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. szeptember 18-24.: A Bikát kínozzák az emlékek, a Rák megváltoztatja néhány ember életét

2023. szeptember 18.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. szeptember 18-24.: A Bikát kínozzák az emlékek, a Rák megváltoztatja néhány ember életét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten a megtalálják a belső erejüket vagy az új céljukat a csillagjegyek. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Ezen a héten arra fogsz koncentrálni, hogy megszabadulj az akadályozó tényezőktől, és sikereket érj el. Nem akarsz túl sokat elmélkedni a múlton, inkább a jelenre fókuszálsz. Igen, nemrég átestél egy jelentős traumán, de nem engeded, hogy a körülmények újra lehúzzanak, ahhoz most túl nagy a tét.

Bika

Néhány emlék folyamatosan az utadba kerül, és olykor szabályosan kínoznak. Úgy érzed, felemészt a múlt, és a napokban kapcsolatba kerülsz valakivel, akit már nem szeretnél az életed részesének tudni. Tegyél meg mindent, hogy felülemelkedj a negatív energiáján. Képes vagy rá, Bika.

Ikrek

Ezen a héten a barátság és a bizalom lesz a főtéma. Nem bízol bizonyos személyekben, de akad néhány különleges ember is, akikre az életedet is rábíznád, és ezt kell most helyre tenned magadban. Ráadásul váratlanul felbukkan egy régi barát, aki pozitivitást hoz az életedbe, és irányt mutat.

Rák

A héten fényt viszel mások életébe, mint az igazság és fény harcosa, és amit mondasz, az életeket fog megváltoztatni. Az embereken múlik, hogy az általad elmondottakkal elfogadják-e, de akárhogy is, a segítőkész és bölcs hozzáállásodért mindenki hálás lesz. Tudod, mit csinálsz, és tudod, hogyan add át a gondolataidat.

Oroszlán

Úgy érzed, valami hihetetlen és pozitív dolog küszöbén állsz. Megvan a kitartásod és a türelmed, hogy kivárd ezeket a jó dolgokat, ezért nem vagy frusztrált, ha még holnap nem történik csoda. A karizmádnak  köszönhetően rengeteg támogató barát vesz körbe, akik segítenek az életből a legjobbat kihozni.

Szűz

Ezen a héten szakítanod kell valamivel (vagy valakivel?), és bármennyire is utálod ennek a gondolatát, tudod, hogy előbb-utóbb meg kell tenned, különben túlságosan belemerülsz valamibe, amibe nem szabadna. Egyszerűen érzed, belefáradtál abba a bizonyos dologba, kapcsolatba, és talán már az egészségedre is rossz hatással van.

Mérleg

A következő napokban szabályosan szórod a pénzt, Mérleg, és sokszor olyan dolgokat vásárolsz, amikre nincs szükséged. Nem hiszed, hogy a „szükség” az egyetlen jó ok arra, hogy valamivel meglephesd magad, és ha jól bánsz magaddal, akkor fantasztikus hangulatban vagy. Ez rendben is van, csak ne ess túlzásokba!

Skorpió

A napokban változtatnod kell a módszereiden vagy a gondolkodásodon ahhoz, hogy sikert érhess el. Csak légy eltökélt és kitartó, hiszen nem mindig lesz könnyű egyenesben tartani a hajódat. Ám a tét nagy, ezért megéri erősnek lenned. Szinte egy karnyújtásnyira van tőled a mérföldkő, amire vágysz.

Nyilas

Hirtelen elfog a vágy, hogy külföldön kezdj új életet. Utazni szeretnél, élni, új tapasztalatokat szerezni, és ez hamarosan meg is valósulhat. Talán már a napokban felbukkan a lehetőség, ami totális izgalomba hoz. Most akár még egy régi álmod is teljesülhet, ezért ne hagyd, hogy bárki is lebeszéljen a terveidről.

Bak

A napokban valóságos hősként tetszeleghetsz, méghozzá több alkalommal is. Valahogy mindig te leszel az, aki meg tudja oldani az adott problémát, el tudja hárítani a bajt, és rendkívül hálásak lesznek neked a környezetedben, de ami a legjobb: számottevően megnőhet az önbizalmad.

Vízöntő

Egy kicsit túlságosan aggódsz egy befektetés vagy valamilyen függőben lévő lehetőség miatt. Türelmesnek kell lenned, kedves Vízöntő, nem tudod siettetni a dolgokat. De megéri várni, mert  kivételes jutalmakra számíthatsz, és sokat lendít majd az önbizalmadon az is, hogy összehoztad ezt a bizonyos dolgot.

Halak

Ha van valami, amit érdemes elkerülni ezen a héten, az a pénz miatti veszekedés a pároddal. Fontos lenne, hogy ne hibáztassátok egymást, és ne a saját igazságotokat akarjátok mindenáron kinyilvánítani. Ne feledd, ő a kedvesed, nem maga a probléma. Együtt könnyebben megoldjátok a gondokat, semmint egyedül!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves