Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Őszi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek felejthetetlen lesz a szeptember

2023. szeptember 06.

2 perc olvasás

ELLE

Ősz horoszkóp ikrek oroszlán rák 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek felejthetetlen lesz a szeptember
© Getty Images

Van néhány csillagjegy, akinek az ősz első hónapja maradandó élményeket hoz majd.


Nagy változások állnak be most a természetben, így a szeptember nagy kalandokat tartogat néhány csillagjegy számára is. Lenyűgöző és megdöbbentő események sora következik, amelyek mindenkit érintenek, és vannak, akik kifejezetten jó helyzetbe kerülnek.

A Nap és a Hold is pozitív hatást gyakorol egyesekre, de az biztos, hogy most van itt az ideje, hogy mindenki nyisson az új élmények és lehetőségek felé.

3 csillagjegy, aki soha nem felejti majd el ezt a szeptembert

Ikrek

Ez az időszak a legalkalmasabb arra, hogy a szerelemről álmodozz. Ha egyedülálló vagy, gondold át, hogy milyen társra vágynál igazán, tudatosítsd magadban, milyen személyiségjegyeket keresel, és járj nyitott szemmel! Ha párkapcsolatban élsz, hagyd, hogy minden nap rátok találjon a szenvedély: a kezdeti időszak pezsgése most újra lángra lobbantja majd a szíveteket, abban biztos lehetsz! Figyelj oda az étkezésedre, mert most minden bevitt tápanyag nagyobb hatással szívódik fel, így az egészségügyi problémáidra is megoldást találhatsz.

Oroszlán

Legyél türelmes magaddal. Ha nagy horderejű döntéseket kell meghoznod, ne hagyd, hogy mások véleménye befolyásoljon, ugyanis a te gondolatmeneted visz majd a megfelelő irányba. Ideális ez az időszak ahhoz, hogy kiéld a kreativitásod, és valami teljesen új és ismeretlen dologba kezdj. Igyekezetedet minden téren siker koronázza majd, de ne siettesd az eseményeket, mert azzal mindent elronthatsz. Engedd, hogy az ösztöneid vezessenek!

horoszkop-elle.hu
Forrás: Getty Images

Rák

Ha régóta jelen van az életedben egy eldöntendő kérdés, most végre megtalálhatod rá a megnyugtató megoldást – gyorsabban, mint azt gondolnád. Talán régóta küzdesz valamilyen anyagi nehézséggel vagy rosszindulatú pletykával, de ha koncentrálsz, meg fogod találni a legjobb módszereket ahhoz, hogy felülkerekedj a nehézségeken. A kihívások soha nem riasztanak meg, most pedig minden esélyed megvan arra, hogy bármibe is kezdesz, sikeresen el is juss a célig.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves