Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. május 1-7.: A Kos mérföldkőhöz érkezik, a Skorpió megcsalást sejt

2023. április 30.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. május 1-7.: A Kos mérföldkőhöz érkezik, a Skorpió megcsalást sejt
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A napokban szembe kell nézniük a csillagjegyeknek a félelmeikkel. Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

Ha jól csinálod, akkor a héten felérsz szakmailag a csúcsra, kedves Kos. Csak vigyázz, közben ne taposs el másokat, és ne felejtsd el, hogy nem mindenki van olyan állapotban, vagy helyzetben, mint te. Ezenfelül a napokban úgy érezheted, a kapcsolataid visszahúznak vagy lehúznak, ezért górcső alá veszed őket.

Bika

Túl sokat szorongsz a jövő miatt. Bár jelenleg nem tudod irányítani, mit érzel, vagy mi történik az életedben (vagy a körülötted lévő világban), de dönthetsz úgy: jelen vagy, és arra törekszel, hogy megtaláld az egyensúlyt. Most az is elég, ha csak sodródsz az árral. Ne aggódj, az univerzum vigyáz rád!

Ikrek

Túlterheled magad, majd amikor találsz egy kis energiát, újra beszállsz a mókuskerékbe.  Ezen a héten bölcs dolog lenne olyan tempót felvenni, amit érzelmileg fenntarthatsz. Ez azt jelenti: lassíts le, és gondoskodj a testi-lelki szükségleteidről. Ez segít abban, hogy élvezd is a célodhoz vezető utat.

Rák

Ezen a héten foglalkoztatni kezdenek bizonyos spirituális témák, vagy az életed azon pontjai, amiket nem értesz. Keresni kezded a válaszokat a spiritualitásban. A jó hír az, hogy meg is találod őket, habár nem tesz minden válasz majd boldoggá, de bármilyen nehéz is legyen, fel kell dolgoznod az igazságot.

Oroszlán

A napokban hihetetlenül leterheltnek, ugyanakkor inspiráltnak is érezheted magad. Nagyon keményen fogsz dolgozni, és nem is marad el a jutalmad az erőfeszítéseidért. Sőt, még arra is marad energiád, hogy a további céljaidat is megvalósítsd, de ezzel a hét végére teljesen ki is meríted az erőforrásaidat.

Szűz

Ha ezen a héten kiégettnek vagy túlterheltnek érzed magad, és ez nem lehet meglepő. Túlhajtottad magad, és itt az ideje emlékezni arra: attól hogy, képes vagy valamire, nem kell feltétlenül megtenni. Szembesülj a perfekcionista hajlamaiddal, és tégy lépéseket annak érdekében, hogy mielőbb helyreállítsd a testi-lelki egyensúlyt az életedben.

Mérleg

Ne cselekedj félelemből, és ne engedd át magad a bizonytalanságnak. Úgy érezheted, hogy életed bizonyos területein a dolgok nagyon gyorsan, más részeken nagyon lassan haladnak. Nem lesz könnyű, de próbáld megvetni a lábadat az események sűrűjében, és ne hozz hirtelen döntéseket!

Skorpió

Ezen a héten állj ellen annak a késztetésnek, hogy engedj a paranoiás gondolkodásnak. Bizonyos időrabló tevékenységek, nyomozások elvonhatják a figyelmedet a fontosabb céljaidról. Sőt, ha épp a párod után kutatsz, mert megcsalást gyanítasz, valami kétes dologra bukkanhatsz, és óriási vitát robbanthatsz ki. Miért nem beszélsz vele egyenesen?

Nyilas

A héten az igazság nyomába eredsz, kedves Nyilas. Tudni szeretnéd, mit rejteget előled a párod vagy egy szeretted, vagy igaz-e a pletyka, amit terjesztenek a munkahelyeden. Ne felejtsd el: aki keres, az talál, és nem biztos, hogy olyan kellemes lesz az igazság, amire bukkansz.

Bak

Ha táplálod a félelmeidet, aggodalmaidat és negatív rögeszméidet, azok még nagyobbak lesznek. A napokban kiemelten fontos, hogy a megoldások keresése mellett dönts, és elismerd a győzelmeidet, a sikereidet. A héten lehetőséged adódik életed több területén is változtatni, de ehhez meg kell ragadnod a kínálkozó alkalmakat!

Vízöntő

Valószínűleg olyan kínos érzelmekkel kell megküzdened, amikről szeretnél nem venni tudomást. De állj ellen a vágynak, hogy megint homokba dugd a fejed. A legfontosabb: higgy abban, hogy képes vagy megbirkózni mindezzel. A napokban újabb nehézségek érhetnek, ám sikerül legyőznöd őket!

Halak

Ideje kockáztatni, Halak. Ez a hét alkalmas arra, hogy nyugodt szívvel megbízz a megérzéseidben, és a kívánt irányba tereld az életedet. A napokban kapcsolatba lépsz olyan emberekkel, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek, mint te. Ők majd segíteni fognak abban, hogy átvészeld az aktuális nehézségeket.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves