Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

AUGUSZTUSI HOROSZKÓP

Nagy augusztusi horoszkóp: ez vár rád a hónapban a csillagjegyed szerint

2022. augusztus 01.

7 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria augusztusi horoszkóp
Nagy augusztusi horoszkóp: ez vár rád a hónapban a csillagjegyed szerint
© Getty Images

Szabályosan berobbannak a változások a csillagjegyek életébe az augusztusi horoszkóp szerint.


Egy erőteljes bolygóegyüttállás robbanásszerű élményeket idéz elő és fenekestül felforgatja a zodiákus tagjainak életét. Most aztán tényleg semmi sem marad a régiben! Görgess a lejjebb a csillagjegyedhez, és olvasd el, mi mindent ígér neked az augusztusi horoszkóp!

Kos

A dolgok kezdettől fogva robbanásveszélyesek ebben a hónapban, amikor uralkodó bolygód, a Mars találkozik az Uránusszal (villámcsapásszerű innováció) és az Északi csomóponttal (féktelen növekedés). Ez a ritka állás alapjaiban rázza meg az életedet, és több váratlan eseményt idéz elő. Eleinte nagyon frusztrált leszel, de miután látni fogod, hogy az említett robbanásoknak hála megnyílik előtted a pénzcsap, az út a fényes jövő és karrier felé, már sokkal nyugodtabb leszel. Időközben pedig átértékelésre kerül a párkapcsolatod: vajon együtt vagy külön folytatjátok az utat?

Bika

A Mars, az Uránusz és az Északi csomópont együttállása a jegyedben augusztus elsején mindent elsöprő élménnyel jár. Alapjaiban változik meg az életed. Gyakran érzed majd káosznak a napjaidat. Azt fogod tapasztalni, a sors az egyik kezével elvesz, a másikkal viszont ad. Idővel elcsitulnak a kapcsolati és munkahelyi feszültségek, átalakulnak a társas viszonyaid, és lassan minden a helyére kerül. Végül kifejezetten elégedett leszel az eredménnyel és az új élettel, ami a hónapban jött létre.

Ikrek

Augusztus nagy megrázkódtatással kezdődik, amikor a Mars akcióbolygó elsején egyesíti az Uránuszt (innováció) és az Északi csomópontot (kiterjesztett vágyak). A stressz ellenére eredményes hetek elé nézel, mivel uralkodó bolygód, a Merkúr a Szűzben tartózkodik 4-e és 25-e között. Felgyorsulnak a problémamegoldási folyamatok, különösen a magánéletedben. Aztán 20-án a Mars belép a jegyedbe, és elindít egy hat hónapos intenzív időszakot, mikor minden képzeletet felülmúló sikereket érhetsz el életed összes területén.

Rák

Minden felborul körülötted a hónapban, amikor a Mars (akció) találkozik az Uránusszal (innováció) és az Északi csomóponttal (gyors növekedés). Ez a tranzit arra ösztönöz, hogy kockáztass minden területen a sikerért. Ennek köszönhetően olyan lehetőségek kilátásba, amelyek korábban pusztán álomnak tűntek. A szerelmi életedben katartikus élményt élhetsz át, amikor összejössz a nagy szerelmeddel vagy a partnereddel eléritek a kapcsolatotok csúcspontját.

Oroszlán

A Mars (cselekvés), az Uránusz (újrafeltalálás) és az Északi csomópont (féktelen terjeszkedés) együttállása alapjaiban rázza meg a karrieredet. Meglepő élmények és változások várnak rád, akár a legvadabb álmaid is valóra válhatnak most egy durva csalódást követően. A kapcsolataidban is óriási lesz a feszültség, mígnem a 12-ei telihold enyhülést, és nagy béküléseket hozhat. Ebben az időszakban kerülhet sor a kapcsolatok megmentésére és elmélyítésére. A hónap végére ismét biztonságban fogod érezni magad, és szerelem tölti meg majd a levegőt!

Szűz

A Mars (motiváció), az Uránusz (hirtelen jövő inspiráció) és az Északi csomópont (féktelen vágy) együttállása augusztus első napján szó szerinti vagy metaforikus spirituális ébredést hoz. Ez a hónap fordulópontot hoz az életedben. Eközben az uralkodó bolygód, a Merkúr belép a jegyedbe 4-én. Ez kristálytiszta tudatosságot hoz magával, aminek köszönhetően sokkal előnyösebb döntéseket hozhatsz. Aztán minden felpörög, amikor kezdetét veszi a szezonod 22-én, onnantól kezdve semmi sem lesz lehetetlen számodra.

Mérleg

A Mars (motiváció), az Uránusz (gyors innováció) és az Északi csomópont (legfőbb vágyak) bombasztikus együttállása a hónap elején előhoz mindent, amit a szőnyeg alá söpörtél. Felszabadítja a múlt árnyait, a rejtett félelmeidet és elnyomott érzéseidet. Viszont a következő hetek kitörést ígérnek az anyagi problémákból, és egy új, jelentős bevételi forrásra tehetsz szert. A karrieredben sikeres, és eredményes leszel, akárcsak az ismerkedésben, de a párban élőknek sem lesz okuk a panaszra!

Skorpió

Nem szokásod félni a változásoktól, de az augusztus olyan robajjal kezdődik, amely szélsebesen előre lendíti az életedet, és egy kicsit azért rád hozza frászt ez a tempó. Uralkodó bolygód, a Mars (cselekvés és hajtóerő) találkozik az Uránusszal (féktelen energia) és az Északi csomóponttal (gyors ütemű növekedés) a kapcsolati szektorodban a hónap elején. Ez váratlan szakítást vagy éppen eljegyzést hozhat magával. Miután 20-án a Mars az Ikrekbe költözik, hat hónapnyi lehetőséged lesz arra, hogy lazán megvalósíthasd minden létező vágyadat.

Nyilas

A következő hetekben egy szempillantás alatt felfrissül az életed. A Mars (akció), az Uránusz (villámcsapásszerű energia) és az Északi csomópont (korlátlan növekedés) együttállása olyan hatással lesz rád, mintha csakugyan beléd csapna a villám, és mondhatni megvilágosodsz. Ennek fényében kész vagy változtatni a kapcsolataidon, a gondolkodásmódodon, talán a munkahelyeden is. Mások pedig gőzerővel kezdenek dolgozni a céljaik megvalósításáért. Az év egyik legnagyobb sikere vár rád a hónapban!

Bak

Váratlan fordulatokkal kezdődik a hónap. A Mars (cselekedetek), az Uránusz (innováció) és az Északi csomópont (legmélyebb vágy) együttállása augusztus elsején megnyitja előtted az ajtót az örömök felé. Elképesztő mennyiségű jó dolog történik veled. Új szerelem veheti kezdetét vagy házasságra kerülhet sor, de akár gyermekáldásra is, és akkor még nem esett szó az anyagiakról! Emellett tökéletesek a következő hetek az utazáshoz, a tanuláshoz, hogy további új célokat tűzz ki magad elé, miután most majd annyi minden megvalósul.

Vízöntő

A Mars (hajtóerő) találkozik az Uránusszal (hirtelen újítás) és az Északi csomóponttal (zabolátlan vágy). Ez a tranzit jelentős kitörési pontot hoz. A kezedben a lehetőség, hogy áttörést érj el, és minden sokkal jobb legyen az életedben. Több lehetőséget is kapsz megvalósítani a vágyaidat, és megoldani a gondjaidat. Természetesen arra is alkalom nyílik, hogy az anyagi gondjaidat orvosold, és plusz bevételhez juss. Akármit veszel a fejedbe, azt sikeresen megvalósíthatod!

Halak

Általában nyugodt maradsz a legnagyobb egy viharban is, de ez a hónap elsöprő cunamival kezdődik, ami téged is megrémiszthet. A Mars (hajtóerő) találkozik az Uránusszal (hirtelen változás) és az Északi csomóponttal (gyors növekedés) augusztus elsején, ami esélyt kínál arra, hogy megváltoztasd a körülményeidet, és több örömöt vigyél az életedbe. Szinte sorra kapod a jobbnál jobb karrierrel kapcsolatos lehetőségeket, és mentőöveket, így orvosolhatod a különböző problémáidat. Miután 22-én elkezdődik a Szűz szezon, a hangsúly a párkapcsolatodon lesz, és minden esély megvan arra: a pároddal megugorjátok a következő szintet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves