Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akire óriási hatással lesz a Jupiter retrográd mozgása

2022. július 30.

3 perc olvasás

ELLE

éves horoszkóp horoszkóp jupiter nyilas szerencse kos
3 csillagjegy, akire óriási hatással lesz a Jupiter retrográd mozgása
© Unsplash/Brittani Burns

A következő négy hónapban minden arannyá válik az alábbi három csillagjegy számára. Vajon te köztük vagy?


Ha te is úgy érzed, hogy ez a nyár eddig nem alakult úgy, ahogyan szeretetted volna, az nem meglepő: a bolygók sora állt retrográdban, kezdve a transzformatív Plútóval, az útmutató Szaturnuszon át egészen az álmodozó Neptunuszig, ami minden csillagjegy életére hatással volt. Július 28-án viszont teljesen megváltozott a bolygók állása, ami egészen egészen november 23-ig kitart – érdemes tehát kihasználni ezt az időszakot arra, hogy a lehető legproduktívabb énedet hozd ki magadból! 

A szerencsehozó Jupiter most négy teljes hónapig a Kos jegyében fog állni, ezért minden csillagjegynek érdemes belevágnia olyan dolgokba, amelyekbe azelőtt nem mert. Az új projektek, a sorsfordító döntések és a nagy álmok valóra váltása viszont a következő három csillagjegy számára különösen parádésan sikerülhet. Nézzük is, kikről van szó pontosan! 

Íme az a három csillagjegy, akire nagyon szerencsés hatással lesz a Jupiter retrográd mozgása!

Kos

Mivel a Jupiter retrográd mozgása a Kos jegyében zajlik, ezért olyan önismeretre és lélektani növekedésre számíthatnak a jegy szülöttjei, mint még soha.  Ez az erőteljes időszak segít a döntéshozatalban, valamint a fontossági sorrend újraalkotásában, ami miatt a Kosok nagy harmóniába kerülhetnek önmagukkal. Tökéletes időszak ez arra, hogy új munkahelyi kihívásba vagy egy új projektbe vágj, de egy új romantikus kapcsolat vagy egy életen át tartó barátság alapjai is kibontakozhatnak a közeljövőben. 

Nyilas

A Nyilasok ugyanúgy a Tűz elem jegyei, mint a Kosok, ezért a következő négy hónapban legalább olyan jó időszakra számíthatnak majd, mint ők. Azzal a különbséggel, hogy a Nyilas csillagjegyűek bolygója a Jupiter, szerencséjük tehát megszázszorozódhat! Érdemes ezt az időszakot az egyéni jellemfejlődésre és az emberi kapcsolatok építésére szentelni, a sorsfordító döntések ugyanis fantasztikusan sülhetnek el. És bár a Jupiter november 23-a után már nem a Kos jegyében fog állni, az azutáni időszak is szerencsésen telhet el a Nyilas csillagjegyűek számára, akkor ugyanis az Újhold kerül az ő jegyükbe. 

Halak

Bár a 2022-es év azzal kezdődött, hogy a Jupiter a Halak jegyében állt, ami mérhetetlen szerencsét hozott a jegy szülöttei számára, a bolygó most a tűz jegyűek számára kedvez. Október 27-től december 20-ig viszont olyan szögben fog állni a Jupiter, ami újból kedvező időszak elé fogja állítani a Halakat – a nagy terveket és az életet befolyásoló döntéseket tehát érdemes akkorra időzíteni. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves