Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akinek fontos döntést kell meghoznia augusztusban

2022. augusztus 03.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia augusztus zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek fontos döntést kell meghoznia augusztusban
© Getty Images

Erőteljes bolygókonstellációk várnak a zodiákus tagjaira augusztusban. Három csillagjegyet arra késztetnek, hogy olyan döntéseket hoznak, amelyek következtében szeptemberre teljesen megváltozhat az életük.


Az augusztus 12-i telihold a Vízöntőben, a 22-től kezdődő Szűz-szezon, és időközben még egy sor bolygóállás alapjaiban rázza meg, még inkább: rázza fel 3 csillagjegy életét, akik rendkívül fontos döntéseket hoznak a következő hetekben. Mutatjuk, kiknek érdemes felkészülniük:

Kos

A Merkúr augusztus 4-én belép a Szűz jegyébe és ez arra buzdít: gondold át az életedet. A mindennapjaidat, az időbeosztásodat, a munkádat, a pénzügyeidet, jóformán mindent. Éppen ezért, a következő hetekben lelassulsz, és fontolóra veszed életed különböző területeit. A hónap második felében jutsz el arra pontra, mikor egy hirtelen sugallatra meghozod végleges döntéseidet, amelyek jelentős változásokat vonnak maga után. Ez a párkapcsolatokat sem kíméli, és sokan dönthetnek most a szakítás mellett, mivel felébred bennük a függetlenség, a szabad élet iránti vágy.

Mérleg

A hónap java részében befelé fordulós időszakodat éled. Nagy hangsúlyt fektetsz az önismeretre, mivel szeretnél többet megtudni magadról, az igényeidről, és ezzel együtt fokozatosan megnő benned a változás iránti vágy. Lassan kitisztul a látásod, kész vagy meghozni jó pár olyan döntést, ami a javadat szolgálja. Ez azzal is jár, hogy határokat húzol magad körül, és nem leszel többé az a kihasználható ember, akire eddig sokan alapoztak. Jó néhány rossz szokásodtól megszabadulhatsz, elengeded az elavult gondolkodásodat, és beereszted az új dolgokat az életedbe. Intenzív időszak vár a kapcsolataidban is, mivel jó pár barátnak hitt embertől is megválsz, és valószínűleg a párkapcsolatod folytatásán is eltöprengesz.

Vízöntő

A Vénusz augusztus 9-én szembehelyezkedik a Bakban lévő Plútóval, heves érzelmeket gerjesztve. Előtérbe kerülhetnek olyan témák, mint a féltékenység, a kapzsiság vagy a paranoia, és mindez arra ösztönöz, hogy átértékeld az életedet és a kapcsolataidat. Ehhez hozzájön majd a 12-ei telihold a te jegyedben, ami egy láncreakciót indít el. Nagyon tisztán látod most a helyzetedet, ezért kész vagy megszabadulni a múlttól, elengedni minden korlátozó erőt és kapcsolatot, azután pedig megalapozod az új életedet. Ezek a döntések bizony a barátságaidat, és a  párkapcsolatodat sem kímélik. Ráadásul a hónap vége felé fény derül egy titokra is, és a nagy kérdés az, miként fogsz rá reagálni, milyen változásokat indít el benned.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves