Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete az Oroszlán havában

2022. július 21.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus 3 csillagjegy oroszlán hava
3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete az Oroszlán havában
© Shutterstock

Házasság, családalapítás, új vállalkozás indítása. Több minden is megváltozik 3 csillagjegy életében az Oroszlán-szezonban.


A szentimentális, érzelmes Rák-szezon után következik a dinamikus, szenvedélytől fűtött Oroszlán hava, ami július 22-től augusztus 23-ig tart. Mivel az Oroszán uralkodóbolygója a Nap, ebben az időszakban elbűvölően ragyogóvá válhatunk. Élményekkel teli, izgalmas periódus köszönt be az életünkbe. Rengeteg szórakozási, kalandozási lehetőség nyílik meg előttünk, mi több: jelentős változásokat eszközölhetünk ki. De van 3 olyan csillagjegy, akinek jóformán tennie sem kell érte, csak élveznie, hogy a következő négy hétben teljesen megváltozik az élete. Mutatjuk, kikről van szó:

Oroszlán

Itt az ideje, hogy ragyogj, Oroszlán! Erre vártál az elmúlt 365 napban, és végre elérkezett a pillanat. Ebben az időszakban a szokottnál is jobban odafigyelnek rád, sőt, követőkre tehetsz szert. Még szerencse, hogy tele leszel energiával, mert rengeteg feladat vár rád! Több új kezdetre számíthatsz: új munkahelyre, új vállalkozásra, új partnerre, egyszóval: új fejezetekre az életedben. Nem sok minden marad nálad a régiben! Ha van ajtó, amit ki akarsz nyitni, most megteheted. Mindezzel együtt lezárásokra is kell számítanod, másképp nem jöhetnének el a csodálatos új dolgok az életedben.

Mérleg

Az Oroszlán-szezon igazán mennyei időszak számodra, Mérleg, hiszen az Oroszlán testvérjegye vagy. Ezekben a hetekben sokkal közelebb kerülsz a környezetedhez, és új, izgalmas szövetségek, társulások jönnek létre. Váratlanul megismerkedhetsz a Nagy Ő-vel, vagy a szerelmed úgy dönt, megkéri a kezed. Olyanokkal hozhat össze a sors, akikkel közös üzletbe vághatsz vagy befektethetnek a meglévőbe vagy külföldre csábítanak, hogy ott kezdj új életet. Egy szó mint száz: záporoznak majd az olyan lehetőségek, amelyeknek köszönhetően az egész életed megváltozhat.

Bak

Szereted a biztonságot, ragaszkodsz a tervkészítéshez, mielőtt cselekszel. Ám az Oroszlán havában váratlan lehetőségek merülnek fel, amelyekre gyorsan kell tudni reagálni, különben kimaradsz a jóból! Ez az időszak erőteljesen feszegeti a komfortzónádat, és ez nem véletlen! Ideje kilépni belőle ahhoz, ha többre vágysz. Fejest kell ugrani a szebb jövőt ígérő helyzetekbe, igent mondani az előnyös munkaajánlat, és bizony időszerű lehet végre elkötelezni magadat a kedvesed mellett. Sőt, a tartós kapcsolatban élők dönthetnek úgy, hogy közös vállalkozást indítanak vagy családot alapítanak.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves