Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád augusztusban a csillagjegyed szerint

2022. augusztus 02.

6 perc olvasás

ELLE

asztrológia augusztus csillagjegyek zodiákus karrierhoroszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád augusztusban a csillagjegyed szerint
© Getty Images

Jó néhány csillagjegy megkapja végre álmai munkáját az augusztusi karrierhoroszkóp szerint, és végre olyannal foglalkozhatnak, amivel igazán szeretnének!


A legtöbb állatövi jegy igazi mázlistának érezheti magát, mert fizetésemelést vagy előléptetést kap – esetleg mindkettőt -, az augusztusi karrierhoroszkóp szerint: görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mi vár rád!

Kos

Ebben a hónapban egyre közelebb kerülsz a céljaidhoz. Próbálj meg nem visszariadni azoktól a lehetőségektől, amelyek arra sarkallnak: lépj ki a komfortzónádból! Az Oroszlán-szezon is azt sugallja: azzá válhatsz, aki lenni szeretnél. Minden esély adott ahhoz, hogy abba a magasságokba emelkedj, amelyekre vágysz. Végre megvalósíthatod az álmodat, csak fel kell vállalnod magad!

Bika

Bőszen támogatják a csillagok ebben a hónapban a törekvéseidet.  Az eddigi kemény munkád végre megtérül, akár szóban, de akár pénzben is elismerhetik tehetségedet, erőfeszítéseidet. Közben sorra landolnak a jobbnál jobb lehetőségek az öledben. Ráadásul a Mars augusztus 20-tól aktiválja a pénzügyi szektorodat, és jelentős összeghez juthatsz. Több módod lesz arra, hogy plusz bevételre tegyél szert.

Ikrek

Az augusztus 12-ei telihold a Vízöntő jegyben pozitív változásokkal kecsegtet. Új területeken próbálhatod ki magad, esetleg a továbbképzés lehetősége is felmerül. Úgyis új élményekre vágysz, szeretnéd felrázni a monotonná vált karrieredet. A Mars augusztus 20-án belép az Ikrekbe, akkor már szinte biztos a váltás, és egy egészen új munkakörben találod magad. Bárhová is ott sodor az élet, ott végre elismerik a tehetségedet, és meg is fizetik!

Rák

Jelentős fordulat várható a karrieredben. Dolgozz keményen, mert biztosan kifizetődik! Nagyon sok új lehetőséged lesz arra, hogy plusz jövedelemhez juss. Uralkodó bolygód – a Hold – augusztus 12-én a Vízöntő jegyében lesz, ami alkalmat ad megvalósítani a karrierrel és anyagiakkal kapcsolatos elképzeléseidet. A következő hetekben jóformán csak kérned kell, és megkapod, amire vágysz: előléptetést, fizetésemelést, bármit.

Oroszlán

Megnyílik előtted az út, ami egyenesen álmaid munkájához vezet!  Hihetetlenül szerencsésnek fogod érezni magad, hiszen jóformán csak ki kell nyújtani a kezedet és megragadni a lehetőséget. Nagyon sok segítséget kaptál az utóbbi időben, így a csillagok arra biztatnak: most segíts te is másokon, és tízszeresen kapod vissza a támogatást! Közben egyre több előnyösebb kapcsolatot sikerül kiépítened, amelynek nagy hasznát veszed a jövőben, főleg akkor, ha üzlettel foglalkozol.

Szűz

Ebben a hónapban minden gondod-bajod elszáll, és megszűnik minden, ami szenvedést okoz. Megoldódnak az anyagi és munkahelyi problémák. Új lehetőségek nyílnak meg előtted, amelyek által jobb pozícióba kerülhetsz és többletpénzhez juthatsz. Persze azért ugyanúgy kell majd dolgoznod, de végre elmondhatod magadról: szereted a munkádat. Augusztusban minden karrierrel kapcsolatos vágyad teljesül, ezért érdemes nagyot álmodni!

Mérleg

Szeretnél megszabadulni az anyagi problémáktól, miközben új lehetőségekre vágysz. Nem elég csak álmodozni, most tényleg tenned is kell azért, ha szeretnél változtatni. Az augusztus 12-ei telihold erőt és motivációt ad ahhoz, hogy kitörj. Maradj vagy menj? Ez lesz a kérdés, de legalább már készen állsz a cselekvésre. Ennek fényében egyesek váratlanul felmondhatnak és másik munka után nézhetnek, míg más Mérlegek előléptetést kérnek a jelenlegi munkahelyükön.

Skorpió

Szeretnél változtatni, valami újba fogni, és ezt augusztusban meg is teheted. Még az is lehet, hogy ehhez másik városba vagy országba költözöl. Mások inkább úgy döntenek, a jelenlegi helyükön maradnak, és előléptetést kérnek, egyes Skorpiók pedig arra jutnak: ideje megvalósítani a régi álmukat. Szóval lehetőségekből nem lesz hiány, és szerencsére az anyagi helyzeted is pozitívan alakul.

Nyilas

Most semmi sem állíthat meg abban, hogy elérd a céljaidat. Nagyon találékony és dinamikus leszel, lazán megoldasz minden nehézségeket, és sorra halmozod a sikereket. Új fejezet veszi kezdetét számodra a karrieredben. Eléred a szintet, mikor nem kell keményen vagy túl sokat dolgoznod azért, hogy jólétben élj, hanem anélkül is áradni fog hozzád a pénz. Megéri továbbtanulnod és kapcsolatokat építened, mivel ezek tovább növelhetik a sikereidet és a bevételeidet.

Bak

Dönthetsz úgy, hogy megmaradsz a jelenlegi pozíciódban és élethelyzetedben, vagy inkább váltasz egy sokkal jobbra, még ha esetleg elsőre bizonytalannak is tűnik. Nagy harcokat vívsz magaddal, mert félsz a változástól, pedig vágysz az újdonságokra, és persze az előnyösebb pozícióra, nem beszélve a pénzről. Egyedül rajtad múlik, miként alakítod most a sorsodat, de tudd: fényes jövő lehet a jutalmad, ha elég bátor vagy.

Vízöntő

Micsoda hónap áll előtted, Vízöntő! Augusztus 12-én telihold lesz a jegyedben, aminek köszönhetően felfedezhetik a tehetségedet, az eddigi teljesítményedet. Ezzel együtt szeretnél nagyot ugrani előre a karrieredben, és valóra váltani a zseniális ötleteidet, vagy csak indulnál a vágyott pozícióért a munkahelyeden. Mindenkit ámulattal tölt el az erőd, a képességeid, és a főnőkeidtől kezdve mindenki kész teljesíteni a kéréseidet.

Halak

Augusztus hónap váratlan kalandokat hozhat a karrieredben. Hirtelen felkínálhatnak egy izgalmas állást, de akár alkalmad adódhat külföldre költözni, és ott kezdeni új életet. Alaposan fontold meg, hogy sok-sok ajánlat közül, melyiket fogadod el, mert most minden döntésed nagymértékben meghatározza a jövődet. Amennyiben fejlődési lehetőségre vágysz, a következő hetekben még ez a vágyad is teljesülhet!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves