Az ízletes paradicsomos tészta pillanatok alatt elkészül.
Az olaszok egyik kedvenc étele a paradicsomos tészta. Sokszor csupán fűszerek és a friss paradicsom kerülnek a tésztára, míg máskor akár szalonna is feldobhatja.
A pár perces tésztareceptek sokszor életmentőnek számítanak, hiszen még a zsúfolt hétköznapokon is elkészíthetőek. Összedobhatod ebédre, vagy akár vacsorára. Amíg kifő a tészta, a feltét is elkészül.
Elsőként főzd meg a tésztát a szokásos módon, majd jöhet a paradicsomos feltét. A felkockázott szalonnát pirítsd meg. Nem szükséges alá olajat tenni, elég annyi zsíradék, amit a szalonna kienged. Miután ez megvan, adhatsz egy kevés fokhagymát és hagymát a pirított szalonnához, de ez nem szükséges. Ebben az esetben pirítsd tovább.
Amikor megfőtt a tészta, egy bögrével tegyél félre a főzővízből, majd szűrd le. A pirított szalonnához add hozzá a paradicsomot, és a tészta főzővizét. Várd meg amíg besűrűsödik, majd jöhet a tészta. Forgasd össze az egészet, és már kész is. Sajttal tálalva és kevés olívaolajjal lesz a legfinomabb.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!