Az olaszok imádják, ha gyorsan tudnak olyan ételt készíteni, amelynek kimagasló a minősége: ez a tészta pontosan ilyen.
Hallottál már a Spagetti Cacio e Pepe-ről? Ha nem, akkor mindenképpen próbáld ki! Bár ez a tészta ritkán található az étlapokon, az olasz konyha egyik klasszikusa. És hogy mi ennek az oka? Annyira egyszerű és gyorsan elkészíthető, hogy az olasz séfek hallani sem akarnak róla, hogy éttermi körülmények közé vigyék ezt az ikonikus étket!
A sajt kiválasztásakor mindenképpen kiváló minőségűt válasszunk, például tökéletes lehet a Pecorino Romano.
Először egy serpenyőben pirítsd meg a szemes feketeborsot, majd törd össze durvára. Ezután lereszeljük a pecorinót, és összekeverjük a borssal. Most forraljuk fel a spagettit, és keverjük össze a tésztavíz egy részét a sajttal és a borssal. Így krémes tésztaszósz keletkezik. Máris tálalhatjuk!
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!