Quantcast

Louis: The Game

Videójátékkal ünnepli évfordulóját a Louis Vuitton

© Louis Vuitton

A 200. születésnapját ünneplő márka exkluzív meglepetéssel készül a rajongóknak.

A márka 200 éves évfordulójának alkalmából augusztus 4-én debütál a Louis Vuitton saját videójátéka, a Louis: The Game. Az Androidos és iOS-es okostelefonokra letölthető alkalmazásban Vivienne-nel, a fából készült, LV logós virágszirmokkal díszített figurával indulhatunk kalandozásra a színes, nagyobb fővárosok által ihletett fantáziavilágban, ahol összesen 200 gyertyalángot kell összegyűjtenünk.

A küldetés a Louis Vuitton alapítójának szülőföldjén, Jurában indul, és minden egyes új szinten a márka egy-egy bámulatos anekdotájával ismerkedhetünk meg.

Miután személyre szabtuk a karakterünk megjelenését a Louis Vuitton saját kiegészítőivel, érdemes fejest ugrani a kalandokba, mert a leggyorsabb játékosok értékes NFT-kkel, azaz nem helyettesíthető tokenekkel gazdagodhatnak. Összesen 30 digitális műalkotást rejtenek el a játékvilágban, ezek közül tízet Beeple, az amerikai digitális művész és grafikus szignójával láttak el. Ő tervezte a Louis Vuitton 2019-es tavaszi-nyári kollekciójának nyomatait, idén márciusban pedig hivatalosan is a világ harmadik legértékesebb, még élő művészévé lépett elő, miután egyik műve 69,3 millió dollárért talált gazdára.

A megszerzett egyedi tokenek 2022-ig maradnak a kincsvadászok birtokában.  

Forrás: Elle