New York után Szingapúrban is megnyitott a Museum of Ice Cream
Maryellis Bunn gyerekként arról álmodozott, hogy fejest ugrik egy színes cukordrazséval töltött úszómedencébe. Aztán amikor a húszas évei elején járt, arra gondolt: mi lenne, ha a legkedvesebb étele, a fagylalt számára egy egész múzeumot alapítana? Így jött létre 2016-ban a New York-i Broadwayn a Museum of Ice Cream – igen, amelyben tényleg van egy színes cukordrazséval töltött úszómedence!
Maryellis kreatív (és privát) partnerével, Manish Vorával együtt nemcsak egyszerűen a milleniumi generáció buja gyerekkori fantáziáit akarták életre kelteni, de egy valódi Insatagram aranybányát is. És sikerült: a Museum of Ice Cream benne van az Instargramon leggyakrabban feltűnő múzeumok 10-es listájában.
Most pedig megnyitott a fagylaltmúzeum szingapúri változata, amely 60 ezer négyzetméteren várja a látogatókat olyan új installációkkal, mint egy rózsaszín dzsungel 10 ezer banánnal. Az pedig nem is kérdés, hogy az élménytúrát egy nagy adag fagylalttal zárhatjuk.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!