Quantcast

SZEX ÉS NEW YORK

Minden infó, amit tudni lehet az And Just Like That... 2. évadáról

Minden infó, amit tudni lehet az And Just Like That... 2. évadáról
© James Devaney / Getty Images

Most már biztos, visszatér az And Just Like That, azaz az És egyszer csak! Mostanra pedig az sem titok, hogy egy fontos karakter is újra feltűnik majd. 

Ugyan kezdetben nagy kérdés volt, vajon Samantha Jones karaktere nélkül, közel húsz évvel a hatodik évad után is tud-e újat mutatni a Szex és New York, sikeres lehet-e a reboot? A kezdeti kételkedés után pedig bebizonyosodott, hogy egy évad nem elég a rajongóknak, akik évtizedeken keresztül hiányolták Carrie Bradshaw-t és barátait, jön az And Just Like That második folytatása!

Kim Cattrall nem tér vissza, Samantha Jones azonban igen

Az HBO Max nemrég bejelentette, hogy jön az And Just Like That... második évada, és szépen lassan a kulisszatitkok, eddig titkos forgatási információk is napvilágot látnak. 

Kedden Michael Patrick King, az And Just Like That (és korábban a Szex és New York) showrunnere megosztott egy pár titkot a sorozat második évadáról a Varietyvel, például azt, hogy visszatér Samantha Jones karaktere!

 

Az első évadban SMS-es formájában jelenítették meg a negyedik barátnőt, aki általában Sarah Jessica Parkernek, azaz Carrie Bradshawnak üzent. És ugyan korábban Kim Cattrall is elmondta, hogy esze ágában sem volt csatlakozni az új változathoz, Sarah Jessica Parker a napokban bevallotta, hogy meg sem keresték a színésznőt a lehetőséggel, tekintve, hogy a múltban számtalan alkalommal hangoztatta, hogy nem kíván többé Samantha Jones karakterébe bújni. Most Michael Patrick King is megerősítette, hogy többé nincsenek nyitott ajtók Kim Cattrall számára: ugyan a színésznőt nem szeretnék a stábban látni, karaktere fontos a történet szempontjából, így továbbra is különböző sejtelmes módszereket vetnek majd be, hogy a negyedik barátnő is a sorozat része lehessen. 

Számtalan meglepetésre számíthatunk az And Just Like That folytatásában

A showrunner szerint az új széria tele lesz meglepetésekkel, és ugyan nehezére esik elhallgatni ezeket, úgy érzi, addig nem beszélhet róluk, amíg nem teljesülnek. Annyit viszont elárult, hogy szeretné, ha a folytatásban minél több találkozás lenne a szereplők között, vágya, hogy a karakterek útjai az eddigieknél többször keresztezzék egymást, hogy a történések jobban egybe forrjanak, ne járjanak annyira külön utakon. Hogy ezt hogyan fogják Samantha Jones személyes jelenléte nélkül megoldani, az egyelőre nehéz kérdés, ám ki tudja, még az sem kizárt, hogy egy másik színésznő fogja majd alakítani? 

A három barátnő, Carrie, Miranda és Charlotte továbbra is velünk tartanak majd, az pedig már az első évadban kiderült, hogy Mr. Big és Samantha Jones nélkül is várnak még ránk izgalmak New York legsikkesebb nőivel.

Via

Még több kulisszatitok a Szex és New Yorkról

Így segített a Szex és New York, hogy ne legyen tabu az abortusz

Elképesztő története van Carrie Bradshow ikonikus Carrie nyakláncának

Sarah Jessica Parker nem hajlandó szóba állni Chris Noth-szal