Quantcast

DRÁMA

Kim Catrall megdöbbentő titkokat árult el a Szex és New Yorkról

Kim Catrall megdöbbentő titkokat árult el a Szex és New Yorkról
© Shutterstock

A rajongók jelentős része úgy érzi, Samantha nélkül üres a Szex és New York folytatása. Most maga Kim Cattrall mesélte el, miért nem vállalta a visszatérést.

Nagy lázban tartotta a rajongókat, hogy az And Just Like címmel folytatást kap a Szex és New York. Azt követte azonban a hangos felháborodás, amikor kiderült, hogy Kim Cattrall, azaz Samantha Jones nélkül megy tovább a történet. Most a színésznő maga árulta el, pontosan mi zajlott a színfalak mögött, és miért nem tartott a csapattal.

Szex és NEW YORK Samantha nélkül?

A Varietynek adott interjújában a 65 éves színésznő megerősítette, hogy soha nem is tervezi a visszatérést a nagy sikerű sorozatba, hiába jön a második évad. Kim Cattrall elárulta, hogy miután 2017-ben visszautasította a franchise harmadik filmjének forgatókönyvét, úgy döntött, hogy örökre maga mögött hagyja Samantha szerepét. A döntésének oka, hogy úgy érezte, nem fejlődik a karaktere, ha pedig nincs több a szerepben, akkor nem szívesen adja hozzá a nevét. Véleménye szerint, ha a karakter nem képes folyamatosan megújulni és fejlődni, akkor nincs értelme a folytatásnak.

„El tudod képzelni, hogy ugyanott tarts, ahol 25 évvel ezelőtt? Azzal nem lesz könnyebb. Ha nem fejlődik az ember, akkor vége a történetnek, olyan mintha meghalna. Okos döntésnek tartottam korábban, hogy véget ért a Szex és New York. De aztán jött egy film, már azt is feleslegesnek tartottam. Majd egy újabb sorozat? Minek?"

Nem akarták, hogy a sorozatban szerepeljen

Kim Cattrall azt is megerősítette, hogy soha nem kérték fel, hogy részt vegyen a sorozat „And Just Like That” című folytatásában, miután visszautasította a harmadik filmet.

A "How I Met Your Father" sztárja azt is elárulta, hogy még nem látta az And Just Like That egyik epizódját sem, és nem is áll szándékában. Bár tisztában van vele, hogy a rajongóknak hiányzik a szerepe a műsorban, arra a következtetésre jutott, hogy ez a legnagyobb elismerés, amit kaphat.

Via

Még több sorozat

6 újdonság a Netflixen, amit várunk májusban

A 7 legjobb kosztümös sorozat

A Stranger Things új évadának két részét is Antal Nimród rendezte