Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Főcím-baki

Fény derült a Szex és New York egyik bakijára – 25 évig titokban maradt

2023. június 21.

1 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

baki film sorozat TikTok Szex és New York új évad
Fény derült a Szex és New York egyik bakijára – 25 évig titokban maradt
© Forrás: James Devaney / GC Images / Getty Images

A Szex és New York a mai napig az egyik legnépszerűbb sorozat, de most kiderült, hogy durva bakit követtek el az alkotók a főcímben.


A Szex és New York ugyan 2004-ben véget ért, de a sorozatnak még ma is rengeteg rajongója van, akik időről időre újranézik a sorozat részeit. Mivel egyre többen látják az epizódokat, érthető módon a felfedezett kisebb-nagyobb hibák száma is gyarapszik.

Ezúttal az egyik rajongó, Kara McLean egy olyan bakit vett észre, amely 25 évig senkinek nem tűnt fel, pedig minden rész elején látható volt, hiszen a főcímben szerepel.

A Szex és New York főcímét senki nem figyelte meg elég alaposan

Kara McLean a TikTokon tette közzé, hogy mit vett észre. Akik ismerik a sorozatot, tudják, hogy a főcímben látható egy jelenet, amikor Carry Bradshow-t, akit Sarah Jessica Parker alakít, egy busz vízzel fröcsköli le, miközben az utcán sétál.

szex-es-new-york
Forrás: James Devaney / GC Images / Getty Images

Kara McLean két bakit is észrevett ezzel a jelenettel kapcsolatban. Egyrészt a busz annyira távol van a járdától, hogy ha bele is hajt egy pocsolyába, nem valószínű, hogy ezzel teljesen el tudja áztatni a járdán sétáló nőt. Másrészt a busz először tele van utasokkal, de a következő pillanatban, amikor befordul a sarkon, már teljesen üres.

Nem meglepő, hogy a nézőket még mindig lázban tartja minden sorozattal kapcsolatos hír, hiszen nemsokára kijön az And Just Like That 2. évada, amely a Szex és New York folytatása.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves