Quantcast

EMILY PÁRIZSBAN

Visszatérhet Samantha Jones, döbbenetes, miért

Visszatérhet Samantha Jones, döbbenetes, miért
© Bill Davila / Getty Images

Kim Cattrall egy olyan fotót osztott meg, amely szinte biztossá teszi a rajongók szerint, hogy visszatér a képernyőre, nem is akárhol!

Végre kezdetét vette az Emily Párizsban harmadik évadának forgatása, és mint kiderült, az And Just Like That is folytatást kapott, most pedig hajmeresztő feltételezés kering arról, hogyan fonódhat össze a két sikersorozat cselekménye. 

Emily Párizsban Samantha Jones-szal?

Mint az Emily Párizsban második évadának utolsó részéből kiderült, Emily hosszabb időt tölt majd a jövőben Londonban. Az pedig az And Just Like That első évadából derült ki, hogy Samantha Jones itt él. A rajongók pedig azonnal összerakták a lehetséges forgatókönyvet: sokan arra számítanak, hogy Samantha Jones feltűnik majd egy cameo erejéig a romantikus sorozatban. Ez pedig nem is annyira hajmeresztő elképzelés, tekintve, hogy Darren Star nevéhez fűződik mindkét alkotás. Sőt, egy olyan fotó is megjelent, amely alátámasztja ezeket az elképzelhetetlennek tűnő történéseket. 

A Twitter máris felrobbant az elképzeléstől, szerintük Samantha Jones egyfajta mentor lehetne Emily számára, és meglehetősen vicces lenne figyelni, ahogyan a sokszor naiv, ám bájos fiatal lánynak próbálja megmutatni, mi is az élet lényege. Már csak a két nő foglalkozása miatt sem annyira elképzelhetetlen ez a forgatókönyv, hiszen Samantha PR céget vezet, Emilynek pedig szintén a marketing és a PR a szakterülete, amelyben meglehetősen sikeres, és hát nem és ez lenne az első alkalom, amikor egy másik országba próbálják meg elcsábítani dolgozni. 

De hogy mi volt a végső bizonyíték, amely miatt mindenki azt gondolja, Samantha Jones visszatér?

Nos, a Samantha Jonest megformáló Kim Cattrall nemrég egy közös fotót posztolt Patricia Field-del, aki az Emily Párizsban jelmeztervezője. Ez pedig pontosan elég volt ahhoz, hogy akik eddig kételkedtek, most már azok is izguljanak a nagy visszatérés miatt. 

Via

A legújabb infók az Emily Párizsban folytatásáról!

Visszatér az Emily Párizsban egyik legkedveltebb szereplője

Minden, amit az Emily Párizsban 3. évadáról tudunk

Lily Collins sokkoló titkot árult el az Emily Párizsban forgatásáról