Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEX AND THE CITY

6 kulisszatitok, amit biztosan nem tudtál a Szex és New Yorkról

2023. május 30.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara

titok sorozat Szex és New York And Just Like That
6 kulisszatitok, amit biztosan nem tudtál a Szex és New Yorkról
© 7E ART/HBO / PHOTO12 VIA AFP

A Szex és New York idén már 25 éves, de még mindig vannak olyan titkok, melyek csak most látnak napvilágot. 


A Szex és New York legelső epizódja 1998-ban került adásba, és összesen hat évad készült belőle. Ezt követte két mozifilm, és az And Just Like That... A széria még manapság is rendkívül sok rajongóval rendelkezik, ám most elárulunk pár kulisszatitkot, amit csak a kevesen tudnak. 

Ezeket a titkokat csak a Szex és New York legnagyobb rajongói tudják 

A sorozat hatalmas sikert aratott, hiszen olyan témákat boncolgatott, melyek korábban még nem szerepeltek televízióban. Nyíltan, vicces formában beszélt a szexualitásról, miközben teret engedett a komolyabb párkapcsolati kérdéseknek. Manapság is sokan rajonganak a Szex és New Yorkért, ezért nem csoda, hogy a folytatása úgyszintén nagy népszerűségnek örvend. 

Bár a széria már évekkel ezelőtt befejeződött, vannak olyan titkok, melyek csak évekkel később derültek ki.

Mr. Big csak vendégszereplő volt

Meglepően hangozhat, de a sorozat alkotói eleinte Mr. Bigre csak vendégszereplőként tekintettek. Nem tervezték jobban kibontani a karaktert, úgy vélték, ha alkalmanként felbukkan az bőven elég. Persze a dolog másként alakult, és végül ő és Carrie egymásra találtak. 

A tüllszoknya majdnem kimaradt 

Sarah Jessica Parker egy tüllszoknyát visel a sorozat főcímdalában, ami már ikonikussá vált. Sokan tudják, hogy a szoknyát egy turkálóból vették meg, és egy kifejezetten olcsó darabról van szó, mivel csupán 5 dollárba került. Ám azt kevesen tudják, hogy a főcímből két változatot is forgattak, a másik verzióban Sarah Jessica Parker egy kék Marc Jacobs ruhát visel. Nem tudni, hogy mi történt, de örülünk, hogy a tüllszoknyás főcím maradt! 

Kim Cattrall mindig magassarkút viselt 

A szereplők a legtöbb jelentben magassarkút viseltek, de Kim Cattrall annyira komolyan vette Samatha karakterét, hogy még azokban a jelenetekben sem vált cipőtől, amikor deréktól felfelé mutatták. A színésznő azt mondta, hogy a magassarkú miatt jobban bele tudta magát élni a karakterébe. 

Steve csak pár epizódban szerepelt volna

Nem Mr. Big volt az egyedüli, aki csak pár epizódban szerepelt volna. Steve, aki később Miranda férje lett, szintén csak vendégszereplőnek indult. Végül az alkotók úgy látták, hogy a színészek között nagy az összhang, emiatt úgy döntöttek Miranda és Steve kapcsolata tovább tart majd, mint három epizód. 

Sosem ittak koktélt

Bár a sorozatban a szereplők többször is koktéloznak, a valóságban mindig ásványvizet ittak áfonyalével, ez volt például a cosmopolitan. 

Nehéz ruha 

Carrie az utolsó évadban egy káprázatos Versace ruhát viselt, ami később feltűnt az And Just Like That... első évadában is. A ruha nem volt könnyű, az információk szerint Sarah Jessica Parker nagyon nehezen tudott mozogni, ezért hat ember segítsége kellett ahhoz, hogy fel tudja venni, és sétálni tudjon benne. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves