Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 2

Kiszivárgott: Kim Cattrall szigorú feltételekkel vállalta az And Just Like That... folytatását

2023. június 05.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat hbo Szex és New York And Just Like That Samatha Jones
Kiszivárgott: Kim Cattrall szigorú feltételekkel vállalta az And Just Like That... folytatását
© James Devaney / Getty Images

Kim Cattrall visszatér az And Just Like That... folytatásában, ám a rajongók nem biztos, hogy ennek örülni fognak. 


Hatalmas meglepetést okozott amikor kiderült, Samantha Jones visszatér az And Just Like That... második évadában. Kim Cattrall korábban elzárkózott a folytatástól, éppen ezért lepett meg sokakat a döntést. Most újabb információk láttak napvilágot a forgatásról, aminek sokan nem fognak örülni. 

Kim Cattrall csak egészen apró szerepet kapott az And Just Like That... folytatásában

Samantha Jones a Szex és New York legviccesebb karaktere, így érthető, hogy a rajongók nagyon sajnálták, amikor a színésznő nem akar visszatérni. Az első évadban kiderült, hogy Samantha és a lányok között megszakadt a kapcsolat, csak Carrie beszélt vele pár alkalommal. Ám pár napja hatalmas bejelentést tettek az alkotók, mivel elárulták Kim Cattrall feltűnik az egyik epizódban. 

Sajnos a rajongók nem örülhettek sokáig, mivel kiderült Samantha Jones csak egyetlen jelenetben lesz látható. Kim Cattrall szigorú feltételekhez kötötte a visszatérését, nem akart közös jelenetet a sorozatbéli barátnővel, és Michael Patrick Kinggel, a sorozat egyik alkotójával sem szeretett volna találkozni. Michael Patrick King Sarah Jessica Parker egyik közeli barátja, a két színésznő viszonya pedig évek óta viharos. 

Az informátorok szerint a színésznő jelenetét titokban tartották, még a szereplők nagy része sem tudta, hogy szerepelni fog a folytatásban. A DailyMail információ szerint Kim Cattrall nem akart visszatérni, Darren Star, a Szex és New York alkotója győzte meg arról, hogy Samatha Jones megérdemel egy szép lezárást. 

Érdekesség, hogy Patricia Field, aki Szex és New York stylistja volt, válogatta össze a színésznő szettjét. Patricia több évadon keresztül öltöztette a színésznőket, de az And Just Like That... már nem fért bele az idejébe, ám nagyon úgy fest, Kim Cattrall miatt visszatért. 

Az informátorok szerint Samantha Jones egyetlen jelenetben tűnik majd fel. Egy autóban ül majd, és Carrie-vel beszél telefonon. A hírnek a rajongók nem örültek, hiszen nagyon úgy fest, a nagy visszatérés így biztosan elmarad. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves