Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 2

Kiderült, ekkor érkezik az And Just Like That... 2. évada

2023. május 18.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat hbo Szex és New York And Just Like That bejelentés
Kiderült, ekkor érkezik az And Just Like That... 2. évada
© James Devaney / Getty Images

Végre elárulták az alkotók, mikor érkezik az And Just Like That... folytatása, szerencsére már nem kell sokat várni. 


A rajongók már türelmetlenül várják az And Just Like That... 2. évadát. A stáb hónapokon keresztül forgatott New Yorkban, ám a történetről még mindig nagyon keveset tudni. 

Júniusban érkezik az And Just Like That... folytatása

A HBO már korábban elárulta, hogy nyáron lesz a premier, az előzetessel pedig azt is leleplezték, hogy Carrie és a lányok júniusban térnek vissza. Most bejelentették a premier pontos dátumát, a második évad első epizódja június 22-én lesz elérhető az HBO Max felületén. Az IMDb szerint két rész érkezik egyből, utána pedig hetente következnek majd az epizódok. Így már nem kell sokat várni

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HBO Max (@hbomax) által megosztott bejegyzés

A premiert az HBO egy új plakáttal jelentette be, ami elnyerte a rajongók tetszését is. A kisebb verzión csak Carrie és a barátai vannak, míg a másikon találkozhatunk a többiekkel. Az új fotón lévő felirat elég egyértelmű, hiszen nagyon új fest, a második évad az új kezdetek szezonja lesz. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SJP (@sarahjessicaparker) által megosztott bejegyzés

A történetről sajnos még mindig nagyon keveset árultak el az alkotók. Annyi biztos, hogy Aiden visszatér, és szingli. A rajongók egy része örült ennek a bejelentésnek, hiszen ez lehetővé teszi, hogy ismét fellángoljon a szerelem a karakterek között. 

Annyit az alkotók már elmondtak, hogy több meglepetést is tartogat az évad, és nagyon vicces jeleneteket írtak. Mellékszereplőkre, és nagy visszatérőkre szintén számíthatunk, feltűnik az évadban Sam Smith és visszatér Carrie egykori főnöke és barátnője, Enid. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves