Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

And Just Like That

Hatalmas bejelentés: visszatér a kedvenc szereplőd az And Just Like That folytatásában

2023. június 01.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

sorozat And Just Like That Szex és New York Sarah Jessica Parker új évad Kim Cattrall
Hatalmas bejelentés: visszatér a kedvenc szereplőd az And Just Like That folytatásában
© Forrás: Jim Spellman / WireImage / Getty Images

Úgy tűnik, hogy Kim Cattrall mégis feltűnik majd az „And Just Like That…” következő évadában.


Kim Cattrall, aki évek óta feszült viszonyban van Sarah Jessica Parkerrel, titokban leforgatott egy jelenetet az „And Just Like That…” hamarosan megjelenő 2. évadához.

Egy bennfentes úgy nyilatkozott, hogy a 66 éves színésznő mindenki előtt titokban tartotta a kilétét a forgatáson, egy elsötétített terepjáróval érkezett és a vendéglistán sem szerepelt a neve.

A munkatársak meglepődtek a feltűnésén, de nagyon kíváncsiak, hogy az írók hogyan tervezik majd felhasználni a márciusban leforgatott titkos jelenetet. Ugyanakkor furcsának találták, hogy mégis elvállalta a feladatot, hiszen korábban kijelentette, hogy soha nem fog visszatérni a sorozatba. Egyes források szerint ez lehet a háttérben:

Az a tény, hogy ekkora titokban tartják ezt a függőben lévő jelenetet, arra utal, hogy visszatér, bár lehet, hogy csak a 3. évadban – ami nyilván jó reklám lenne a következő évadnak.

Az HBO azonban egyelőre nem erősítette meg, hogy a Szex és New York folytatása megéri-e a harmadik évadot.

sex-and-the-city
Forrás: Jim Spellman / WireImage / Getty Images

Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker nem ápol jó viszonyt egymással

Korábban a sorozat rendezője, Michael Patrick King úgy nyilatkozott, hogy nem tervezi visszahozni Samantha karakterét, mert nincs rá lehetőség.

Bár a filmben barátnőket alakítanak, a színfalak mögött a négy színésznő korántsem legjobb barátnők. Cattrall és Parker viszálya hosszú évek óta tart, erről Cattrall egyszer így nyilatkozott:

Az életünkben csak a sorozat jelent közös pontot, de ennek vége. Sarah Jessica lehetett volna kedvesebb. Fogalmam sincs, mi baja, soha nem is tudtam.

Ugyanakkor Sarah Jessica Parker szerint ez egy egyoldalú harc, amiben ő soha nem kívánt részt venni, de véleménye szerint Kimnek minden joga megvan ahhoz, hogy elmondja a saját verzióját a történtekről.

Ami viszont biztos, hogy az HBO a sorozat 2. évadának premierjét június 22-én mutatja majd be.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves