Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád márciusban a csillagjegyed szerint

2024. március 01.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus márciusi pénzhoroszkóp márciusi horoszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád márciusban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Amíg egyeseket felvet a pénz és dúskálhatnak benne, másoknak össze kell húzniuk a nadrágszíjat a tavasz első hónapjában. Vajon te melyik táborba tartozol? A márciusi pénzhoroszkópból kiderül!


A március pénzügyi szempontból nagyon kedvezően alakul néhány állatövi jegynek, míg mások kevésbé érezhetik magukat szerencsésnek. Viszont a hónap második fele sokak számára hoz majd fellendülést.  Görgess a csillagjegyedhez, és tudd meg, mire számíthatsz a márciusi pénzhoroszkóp szerint!

Kos

A március havi horoszkóp szerint a Kos jegyében született embereknek nincs annyi pénzük, mint amennyire épp szükségük lenne. Lehetséges, hogy segítséget kell kérniük egy rokontól vagy baráttól az anyagi problémáik megoldásában. Viszont a jó hír az: a hónap vége felé egy fizetésemelésnek vagy más nyereségnek köszönhetően megoldódhatnak a gondjaik.

Bika

Sokat aggódnak a Bikák az anyagi helyzetük miatt, ami nem áll túl rózsásan. Könnyen lehet, hogy kénytelenek lesznek kölcsönért folyamodni. Ám a hónap második fele hoz némi javulást, mert a vállalkozók extra profitra tehetnek szert, mások pedig visszakapják azt a kölcsönt, amit korábban adtak valakinek vagy más módon, de potyapénzhez jutnak a jegy szülöttei.

Ikrek

Hatalmas szerencse éri a hónapban az Ikreket. A korábbi erőfeszítései kifizetődnek és megemelik a fizetését vagy hozzájut egy csinos bónuszhoz. Azok, akik üzlettel foglalkoznak, egy nagyon előnyös megállapodás keretei között jelentős bevételre tehetnek szert. Érdemes lenne a megszerzett pénz egy részét félretenni.

Rák

Március első felében anyagi nehézségekbe ütközhetnek a Rákok. Nem várt kiadás vagy más jellegű veszteség ériheti őket, de ne aggódjanak, mert a hónap második felében nagyon szerencsések lesznek és az sem kizárt, hogy amit elvesztettek, azt visszanyerik, de legalábbis valamilyen módon visszapótolják.

Oroszlán

Úgy tűnik, ebben a hónapban a kiadások meghaladják az Oroszlán bevételét. De mivel ezek mind szükségletek, és fontos kiadások, annyira nem veszik a szívükre. Már csak azért sincs okuk aggódni, mert plusz pénzforrás nyílhat meg előttük, de még az is lehet, hogy nyereményre tesznek szert.

Szűz

Kielégítőnek lesz mondható a hónap a Szűz csillagjegyek számára. Nem keresnek kirívóan több pénzt, de legalább nem is lesznek gondjaik. Habár a közvetlen közelében lévők új pénzkereseti lehetőségeket javasolhatnak nekik, de előfordulhat, hogy lecsúsznak róla a habozásuk miatt, ám nem fogják bánni.

Mérleg

A Mérlegek is megnyugodhatnak, mert stabilan alakul az anyagi helyzetük. Egyedül saját maguknak tehetnek keresztbe akkor, ha túl sokat költekeznek, de ha azt meg tudják állni, akkor nagyon elégedettek lehetnek a hónap végén. Március második felében szerencse éri a jegy szülötteit és egy váratlan forrásból plusz pénz ütheti a markukat.

Skorpió

A Skorpiók pénzügyi kihívásokkal nézhetnek szembe márciusban. A bevételek és a kiadások közötti eltérés óriási stresszt és szorongást okozhat. A váratlan kiadások mellett az impulzív vásárlások is lehetnek a megnövekedett kiadások okai. Érdemes lehet másodállást vállalni vagy szétnézni, milyen más pénzszerzési lehetőségei vannak a jegy szülöttének.

Nyilas

A Nyilasoknak márciusban lehetőségük adódik megsokszorozni a bevételeiket, akár plusz munkával vagy fizetésemelés igénylésével. De egyéb lehetőségeik is adódhatnak, amiket érdemes lehet kihasználniuk. Ám azért nem az óvatosság, ha kockázatos befektetéseken gondolkodnak, most inkább menjenek biztosra.

Bak

Márciusban pénzügyi kihívások elé nézhetnek a Bakok. Váratlan kiadásokra számíthatnak vagy az adósságok kezelése nehézségekbe ütközhet. Fontos, hogy ezeknek a problémáknak a megoldására összpontosítsanak, és ne keseredjenek el. Érdemes szétnézniük, hogy milyen lehetőségeik vannak plusz bevétel szerzésére.

Vízöntő

A Vízöntők pénzügye stabilan alakul. A vállalkozók is megnyugodhatnak, mert folyamatos lesz a bevétel. Ideje áttekinteniük a befektetéseiket, és átgondolni a hosszú távú céljaikat. Ügyeljenek arra a jegy szülöttei, hogy ne pazarolják a pénzt felesleges dolgokra, mert mostanában hajlamosak a költekezésre.

Halak

2024 márciusa az átalakulás időszaka lesz, és a hosszú távú pénzügyi stabilitást hoz a Halak számára. A jegy szülöttei lehetőséget kapnak arra, hogy felfedezzék a bevételszerzés és a vagyonkezelés új módjait. Ennek ellenére legyenek tudatában a lehetséges csapdáknak és kerüljék az impulzív döntéseket. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves