Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MONEY, MONEY, MONEY

3 csillagjegy, aki meggazdagodik 2024-ben

2024. január 28.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki meggazdagodik 2024-ben
© Shutterstock

Ennek a 3 csillagjegynek valószínűleg nem kell többé aggódnia a pénz miatt.


Az új év mindenki számára teremt lehetőséget arra, hogy elérjék az anyagiakkal kapcsolatos céljaikat. Viszont 3 csillagjegy kifejezetten azt érezheti, hogy mellé pártolt a szerencse, és esélyük lesz meggazdagodni. Ha nem vagy a zodiákus mázlistái között, akkor sincs okod szomorkodni, mert attól még nagyon is lehet szerencséd a pénzügyekben az évben!

Bika

Rendelkezel minden olyan képességgel, aminek köszönhetően megcsinálhatod a szerencsédet, Bika. 2024-ben leginkább saját magadnak köszönheted azt, hogy vagyonra teszel szert. Ha üzlettel foglalkozol, esetleg befektetni készülsz, a jó érzékeidnek és okos döntéseidnek köszönhetően jelentős pénzösszeghez juthatsz. Amennyiben vállalkozó vagy, akkor szintén egy jó üzleti döntésnek, és egy kis szerencsének köszönhetően, de elérheted, hogy idén dőljön hozzád a pénz.

Oroszlán

Minden adottsággal rendelkezel, ami gazdaggá tehet téged: karizmatikus, ambiciózus, magabiztos. Ezeket idén tökéletesen ki fogod tudni használni az üzleti életben vagy akár a munkahelyeden. Ha szeretnél kitűnni a tömegből, és a művészeteddel, tehetségeddel, saját termékeddel hívni fel a figyelmet, most az sem lehetetlen. Az emberek felfigyelhetnek rád, és akár híresség is válhat belőled. Még az is előfordulhat, hogy támogatókra lelsz vagy olyanokra, akik szívesen befektetnének az üzletedbe.

Szűz

Kétségkívül te is rendelkezel Szűz azokkal a tulajdonságokkal, amik gazdaggá tehetnek. Gyakorlatias, kitartó és ambiciózus vagy. Ám 2024-ben nem csak a saját tehetségednek és erőfeszítéseidnek köszönheted azt, ha meggazdagszol. Most a szerencse is árnyékként követ, így könnyen lehet, hogy valamilyen nyeremény, esetleg öröklés útján üti a markodat pénz. Az évben igazán váratlan forrásból juthatsz bevételhez.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves