Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TÉLI HOROSZKÓP

Téli horoszkóp: ez vár rád a következő három hónapban a csillagjegyed szerint

2022. december 02.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria téli horoszkóp 3 hónapos előrejelzés
Téli horoszkóp: ez vár rád a következő három hónapban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Szerencsés időszak elé néznek a csillagjegyek, mivel lehetőségük lesz előrelépni a karrierjükben, és a párkapcsolatuk is komolyra fordulhat. Tudd meg, mi vár rád a nagy téli horoszkóp szerint!


A téli hónapok tele vannak sorsfordító pillanatokkal. December 21-re esik a Bak havának kezdete és a téli napforduló, ami fényt, pozitív fordulatokat és „csodákat” hoz magával. Amint a Merkúr 29-én megkezdi retrográd mozgását - ami 2023. január 18-ig tart -, elősegíti régi álmaink megvalósulását. Január 20-án belépünk a Vízöntő havába, ami az újjászületést, a test és a lélek regenerációját ígéri, valamint pezsgő eseménysorozatokat! Görgess lejjebb a csillagjegyedhez és tudd meg, mivel a kecsegtet a nagy téli horoszkóp!

Kos

Ideje vállalni egy nagyon szükséges kockázatot, most vagy soha alapon! A legkedvezőbb változások a karrier területén várnak rád. Ez egy nagyszerű időszak a randizáshoz, az új baráti és üzleti kapcsolatok szerzéséhez, és a társasági élet felfrissítéséhez. A szerelmi életed dinamikusabbá válik, és a párod mindenben támogatni fog téged.

Bika

Télen ügyelj a pénzügyeidre, kedves Bika! Nagy önbizalmad van, ami nagyszerű lehet az üzleti életben, de ne csinálj túl kockázatos manővereket, és kétszer is gondold meg a pénzzel kapcsolatos döntéseidet. Viszont álomszerű téli vakációban lehet részed a családdal vagy a pároddal, aki még a kezedet is megkérheti!

Ikrek

A karriered több mint ragyogó lesz, feljebb emelkedhetsz a ranglétrán, igaz, talán ehhez is munkahelyet is kell váltanod. A gyenge lábakon álló kapcsolatok véget érnek, viszont hamar talál az Ikrek új kedvest, akivel egy-kettőre komolyra fordulhatnak a dolgok. A barátok pedig szinte minden hétvégére szerveznek majd valami izgalmas programot!

Rák

A csillagok szerint végre olyan munkát vagy pozíciót vállalhatsz, ami tényleg örömödre szolgál és anyagilag és megéri majd. Új befektetési vagy üzleti lehetőség kínálkozik, amit érdemes alaposan körbejárnod! Viszont a télen ne vegyél fel hitelt, és ne adj kölcsönt, most csak a bevételszerzésre fókuszálj!

Oroszlán

Kisebb bajokkal indul a teled. Munkahelyi konfliktusok az alkalmazottakkal, kollégákkal, valamint a pénzzel kapcsolatos problémák is előfordulhatnak. Viszont a téli időszak második felében  előléptetést vagy fizetésemelést kaphatsz. A szerelmi életed is fellendül, a kedvesed egyre inkább hasonlít majd az álompartnerre!

Szűz

Télen megfizetik a tudásodat. Talán a hobbidból vagy a művészetedből főállás lesz, és lazán megélhetsz belőle. Januárban egy váratlan kiadásra kell számítanod, de ettől még februárban sor kerülhet egy téli pihenésre a hegyekben, ahová ha a kedveseddel mész, számolhatsz a maximális romantikával!

Mérleg

Télen lehetőséget kapsz arra, hogy megmutasd, miben vagy a legjobb! Ez főleg a karrieredre igaz, és ahol előléptetéssel jutalmazhatnak, míg más Mérlegek saját vállalkozást indítanak. Ezenfelül a téli időszakban úgy dönthetsz, beiratkozol egy tanfolyamra, és olyat tanulsz, amiből később profitálhatsz. A pénzügyeid viszont ingadozóak lesznek!

Skorpió

Nagyszerű kilátások várnak rád a télen! Az egyedülállók megismerhetik életük nagy szerelmét, míg a párban élők kapcsolata komolyra fordul. Egyeseknél felmerül a  családalapítás lehetősége vagy a lakásvásárlásé. Rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy megteremtsd magadnak az álomszerű életet, amire vágysz!

Nyilas

Az év végén hatalmas szerencsesorozattal jutalmaznak a csillagok, Nyilas. A következő hónapokban sem lesz másképp, elképesztően szerencsés leszel szerelemben és karrierben egyaránt. Emlékezetes és romantikus élményekben lesz részed a szerelmed mellett. Egyesek viszont úgy döntenek: külföldön kezdenek új életet.

Bak

A tél folyamán siker és jólét vár rád. A legmerészebb karrier- és pénzügyi terveidet valósíthatod meg a következő időszakban. Lesznek, akiket bónusszal vagy előléptetéssel jutalmaznak a munkahelyükön, mások viszont saját vállalkozásba kezdenek. Azok, akik téli sportra vállalkoznak, legyenek óvatosak, nehogy kellemetlenség érje őket.

Vízöntő

Nehéz időszakon mennek keresztül a kapcsolataid, Vízöntő. Különösen a párkapcsolatod az, ami a szakítás szélén áll. Az év elején úgy érezheted, zsákutcában vagy. Miután elérted a mélypontot, az út felfelé vezet majd, és megszületnek a megoldások, és valósággal kivirágzol. Új életet kezdhetsz - akár külföldön -, és onnantól kezdve a szerencse is melléd pártol majd.

Halak

Kivételes lehetőséged nyílik arra, hogy komoly pénzeket keress! Mindenképpen élj vele, mert ezzel megalapozhatod az anyagi biztonságodat, de akár a saját vállalkozásodat is. Ám az év elején szánj több időt önmagadra, ha nem akarsz lebetegedni! Tavaszig sikerül elrendezned az eddig megoldatlan problémáidat, és onnantól kezdve amihez hozzáérsz, az arannyá válik.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves