Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FÉLTÉKENYSÉG

Ő a legféltékenyebb csillagjegy, szinte mindenkire irigy

2023. március 31.

1 perc olvasás

ELLE

csilagjegy skorpió zodiákus féltékenység
Ő a legféltékenyebb csillagjegy, szinte mindenkire irigy
© Getty Images

Kiderült, hogy melyik csillagjegy a legféltékenyebb, és azt is eláruljuk, kik azok, akiknél sosem jelentkezik ez az érzés. 


A féltékenység egy teljesen átlagos érzés, ami a legtöbb embernél bizonyos időközönként jelentkezik. Ám az asztrológusok szerint van egy csillagjegy, akinél folyton felszínre tör, és szinte bármire, bárkire tud irigy, féltékeny lenni. 

A Skorpió a legféltékenyebb csillagjegy

Az asztrológusok szerint 12 csillagjegy közül a Skorpió az, akit a leghamarabb elönt a féltékenység. Rengeteg mindenre irigy, féltékeny lehet, ami bizonyos esetekben megnehezíti vele a kapcsolatot. Sokszor ez a párkapcsolat terén is megmutatkozik. 

Fenyegetve érezhetik magukat a párkapcsolatukban, folyton azt gondolhatják, hogy a partnerük megcsalja őket. Ez idővel problémákhoz vezethet. Féltékeny lehet a partnere ellenkező nemű barátaira. Gyakran jelentkezhet emiatt a bizalmatlanság, és hamar birtoklóvá válhatnak a kapcsolatban. 

Könnyedén féltékeny lehet a saját barátaira is, legtöbbször akkor jelentkezik nála az irigység érzése, ha a környezetében lévő emberek sikeresebbek. Sokszor ezt magának kívánja. Az érzéseiknek legtöbbször hangot is adnak, sokszor düh formájában jön belőlük elő. Persze a Skorpióknak vannak jó tulajdonságaik is, ha megvan a bizalom, akkor nagyon ragaszkodóak, szeretőek tudnak lenni. 

Míg a Skorpió a legféltékenyebb, addig az Ikrek a legkevésbé féltékeny. Nála szinte sosem jelentkezik ez az érzelem, letöbbször nyugodtak, és mindenkiben megbíznak. 

Itt a teljes lista: 

 1. Skorpió
 2. Rák
 3. Oroszlán
 4. Bika
 5. Kos
 6. Mérleg
 7. Szűz
 8. Bak
 9. Nyilas
 10. Halak
 11. Vízöntő
 12. Ikrek

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves