Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 18.: Az Oroszlán végre eléri célját, a Mérleg váratlan karrierlehetőségre számíthat

2024. március 18.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2024. március 18.: Az Oroszlán végre eléri célját, a Mérleg váratlan karrierlehetőségre számíthat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint ma minden a pénz és a karrier körül forog a csillagjegyek életében. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Az elméd ma különösen gyors, éles és koncentrált, így sok mindent elérhetsz, bármit is teszel. Főleg pénzügyekkel, üzlettel és karrierrel kapcsolatban érhetsz el kiemelkedő sikereket.  

Bika

Új üzleti vagy munkalehetőség jöhet az utadba, kedves Bika. Lehet, hogy nem álmaid munkája, de annyi pénzt szerezhetsz vele, aminek köszönhetően megvalósíthatod a nagyszabású terveidet. 

Ikrek

Tele vagy energiával és ambícióval, Ikrek. Valószínűleg olyan új projektekbe szeretnéd beleásni magad, ami javítja a pénzügyi helyzetedet. Rengeteg lehetőséged lesz ma tájékozódni ezzel kapcsolatban!  

Rák

Ma hirtelen megjelenhetnek olyan képességek, amikről nem is tudtad, hogy rendelkezel velük, Rák. De akár abban is a segítségedre lehetnek, hogy könnyű pénzt szerezz a segítségükkel.

Oroszlán

Egy hosszú távú cél elérése után lelkesnek, energikusnak és boldognak érezheted magad. Most igazán fényesen látod a jövődet. A mai napon nagy hangsúlyt kapnak az életedben a társas kapcsolatok, így sok időt tölthetsz jó társaságban, bárhol is vagy. 

Szűz

A karrierügyek állnak ma aggodalmad középpontjában, Szűz. Hirtelen olyan előrelépési lehetőségek jelenhetnek meg, amikről álmodni sem mertél, és azonnali döntéseket kell hoznod, ha szeretnél velük élni.  

Mérleg

Különböző utazási lehetőségek merülhetnek fel előtted, Mérleg. Egy barátod vagy kollégád is elkísérhet. A karrieredet illetően számíts a váratlanra. Néhány szokatlan fejlemény új ajtókat nyithat meg előtted. 

Skorpió

Ha új befektetések kipróbálásán vagy új megtakarítási terv indításán gondolkoztál, akkor ez a nap tökéletes a kezdésre, Skorpió. Sokkal koncentráltabb vagy, mint máskor. A körülötted lévőknek is lehetnek ötleteik, amiket érdemes megfontolni.  

Nyilas

A mai napon új és előnyös üzleti kapcsolatok születhetnek, különösen, ha vállalkozó vagy, és járatos az üzlet világában. De ne feledkezz meg a szerelmi életedről sem, ahol szintén lehetőség adódik belevágni egy új kapcsolatba, vagy elmélyítheted a meglévőt.  

Bak

A pénzügyekkel - esetleg a munkáddal - kapcsolatos papírmunka ma sok idődet elviheti, Bak. Különösen magabiztosnak és koncentráltnak kell lenned, ha szeretnél mindennel időben végezni. 

Vízöntő

Ma teljesen rápörögsz egy kreatív projektre, amivel talán pénzt is kereshetsz. Minden lehetőség adott ahhoz, hogy kihasználd, szóval csak el kell határozni magad! 

Halak

Barátokkal vagy rég nem látott ismerősökkel futhatsz ma össze, és sok érdekes témáról fogtok beszélgetni. Ígéretes tervek körvonalazódnak az életedben, akár együtt valósítjátok meg őket, akár csak te, egyedül. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves