Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek romantikus napokat hoz a Jupiter

2024. március 13.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek romantikus napokat hoz a Jupiter
© Shutterstock

Néhány csillagjegy életében a szerelem kerül a középpontba a héten.


A Jupiter mozgásának köszönhetően egy-egy csillagjegy magánélete kifejezetten harmonikus lesz a következő napokban.

Rég nem tapasztalt nyugalmat élhetnek át, amit csak tovább fokoz a tavasz beköszönte. Minden ideális ahhoz, hogy romantikus hangulatba kerüljenek.

Nézd meg, te is ott vagy-e köztük!

3 csillagjegy, aki szerelmes napokat élhet át

Szűz

Felejthetetlen napokat élhetsz át a partnereddel, amit már igazán megérdemeltetek. Örömmel tölt el, hogy végre egymásra is tudtok figyelni, és ez az időszak kedvez annak is, hogy átbeszéljétek a közös jövőtöket.

Skorpió

Hatalmas empátiát tanúsítasz a partnered iránt, aki ezt meg is hálálja. Tökéletes társai vagytok egymásnak, és most nagyon erősen tapasztalhatjátok meg azt, hogy ti tényleg egymásnak vagytok teremtve. Élvezzétek ki az együtt töltött időt!

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Nyilas

Nehéz időszakon mentél át, a magánéletedben voltak problémák, most azonban olyan időszak jött el, amikor minden vitát sikeresen le tudtok zárni. A régi sérelmeket felejtsétek el, és koncentráljatok a jövőre! Most végre mindketten fel tudtok töltődni, ami a kapcsolatotoknak is nagyon jót tesz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves