Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád márciusban a csillagjegyed szerint

2024. március 02.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád márciusban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

A tavasz első hónapja kemény munkát ígér a csillagjegyeknek, de nagy jutalomra is számíthatnak. A márciusi karrierhoroszkópból megtudhatod, hogy munkahelyi sikerekre vagy nehézségekre számíthatsz-e!


Március bizony nehéz helyzeteket teremthet a munkahelyen és rengeteg feladat vár a zodiákus tagjaira. Ugyanakkor a legtöbben élvezhetik is majd a jól megérdemelt jutalmat és a sikert. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a márciusi karrierhoroszkópodat:

Kos

Fényes karrier előtt állsz Kos, de nem fog könnyen összejönni. Keményen meg kell dolgoznod a sikerért vagy azért, hogy megkapd a munkát, amire jelentkeztél. Viszont a vállalkozók örülhetnek, mert virágzó időszak áll előttük, és a vállalkozás bővítéséhez, fejlesztéséhez is tökéletes a hónap.

Bika

Kemény munka vár rád, Bika. Rengeteg áldozatot kell majd hoznod a sikerért, és nagyon kitartónak kell lenned. Ráadásul akadályokba, nehézségbe is ütközhetsz, amik tovább bonyolíthatják a helyzetedet. A hónap második fele már ígéretesebb lesz, és a kívánt siker is megérkezik.

Ikrek

Nagyon jól alakul a karriered, Ikrek. Végre megtapasztalhatod a korábbi erőfeszítéseid gyümölcsét és nagyon elégedett leszel. A hónapban a jól megérdemelt elismerésre is számíthatsz, ami érkezhet szóban vagy akár előléptetés, fizetésemelés formájában is. A vállalkozások virágzanak és megállíthatatlanul termelik majd a profitot.

Rák

A hónap nem hoz kirívó sikert, de legalább sok munkát sem. Az igazság az, hogy kimerült vagy és csak sodródsz az árral. Viszont légy óvatos, mert egyes kollégáid megpróbálhatnak keresztbe tenni neked, esetleg megfúrni, és akár még pletykálhatnak is rólad.

Oroszlán

Igazán szerencsésen alakulnak a dolgok a karrieredben. Nagyon kreatív leszel, az ötleteid megvalósulnak, és mindenhonnan elismerést kapsz. Valószínűleg ebben a hónapban te leszel a főnök kedvence, a kollégáid pedig csodálni fognak. De még ha bizalmaskodnak is a feletteseid, mindig tartsd meg velük szemben a két lépés távolságot, így nem érhet baj.

Szűz

Nehézségekkel kell szembenézned, és valószínűleg mindenki tőled várja majd a megoldást. Nagy lehet a felelősség és a teher rajtad. Szerencsére a hónap közepére minden megoldódik, és fellélegezhetsz, még akár egy új projektbe is belekezdesz. Sőt, az is megeshet, hogy előléptetnek márciusban.

Mérleg

Kemény munka vár rád Mérleg, de nem is marad el a siker. Minden erőfeszítésed kifizetődik és ez akár előléptetést is eredményezhet. Maximálisan élvezheted a főnököd és a kollégáid támogatását. A vállalkozók felpörgethetik az üzletüket, ami meg is fog látszani a bevételükön.

Skorpió

A főnökeid nagyon elégedettek lesznek veled a hónapban, amit kifejezhetnek szóban, pénzben vagy akár egy előléptetéssel. Végre nagyon büszke leszel magadra és elégedett a munkáddal. Azok, akik üzlettel foglalkoznak vagy vállalkozásuk van, nehézségekbe ütközhetnek, ami miatt rettentően stresszesek lehetnek.

Nyilas

A hónap elején vár rád néhány akadály, de ne aggódj Nyilas, mert március közepe felé eléred a kívánt célodat. Ha előléptetésre vágysz vagy az ötletedet szeretnéd megosztani a főnökkel, akkor nagyon figyelj a megfelelő időzítésre. A vállalkozók élete döcögősen alakulhat március elején, de a második felében már minden jól alakul.

Bak

Váratlan akadályokba ütközöl és ez nemcsak a napjaidat, de a terveidet is felboríthatja. Komoly kellemetlenségek érhetnek, és sajnos nem számíthatsz segítségre. De ne aggódj, mert hónap végére sikerül minden problémát orvosolnod és ezzel ki is váltod a főnökeid elismerését. Sajnos a vállalkozók is nehéz hetek elé néznek.

Vízöntő

A hónapban lehetőséged nyílik továbbtanulni, feljebb kapaszkodni a ranglétrán, de akár munkahelyet, pályát is válhatsz. A kérdés az, te mit szeretnél Vízöntő? Szerencsére most az ismerőseid is hozzájárulhatnak a váltáshoz, a sikerhez, szóval merj nagyot álmodni!

Halak

Nagyon jó lesz a hónapban a kapcsolatod a kollégáiddal és a főnökeid is dicsérni fognak. Viszont nem vagy elégedett a helyzeteddel, mert túl monoton számodra a munka, esetleg túl vagy terhelve, így elgondolkodsz a munkahely- vagy a pályaváltáson. A vállalkozások virágozni fognak, és azok, akik fejlesztésre adják a fejüket, számíthatnak az erőfeszítéseik megtérülésére. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves