Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerencsés bolygóállás

3 csillagjegy, akinek a Mars hoz hatalmas szerencsét

2024. március 08.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp Mars 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a Mars hoz hatalmas szerencsét
© Shutterstock

Bizonyos csillagjegyek tagjai gondtalan napokat élvezhetnek márciusban.


A Mars és a Hol együttállásának köszönhetően néhány csillagjegy most könnyedén leküzd minden akadályt, és nem állíthatja meg őket semmi abban, hogy elérjék a céljaikat.

A plusz energián túl még a szerencse is melléjük áll, ugyanis váratlan segítséget kaphatnak, és még a szerelemben is nagy sikert arathatnak.

Nézd meg, hogy te mire számíthatsz a következő napokban!

3 csillagjegy, akinek a Mars energiája segít

Kos

A múltadban vannak olyan pontok, amelyekről nem szívesen mesélsz, most azonban végre sikerül megnyílnod egy megbízható személynek. Hidd el, ez jót fog tenni, hamarosan a lelked is megkönnyebbül, így pedig bármit elérhetsz, amit csak elképzeltél. A Mars energiáinak köszönhetően most könnyebben megy minden, ami a hangulatodnak is jót tesz.

Nyilas

Már nagyon nagy szükséged volt a pihenésre, most pedig egy váratlan utazásnak köszönhetően lehetőséged nyílik arra, hogy egy kicsit kiszakadj a hétköznapokból. Mire visszatérsz, annyi energiával töltődsz fel, hogy gond nélkül elérsz bármit, és könnyedén az ujjaid köré csavarsz mindenkit, aki a környezetedben van.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Bak

Szereted uralni az életed minden pillanatát, de most felbukkanhat valaki az életedben, akinek nem tudsz ellenállni, és akitől teljesen elveszted az eszed. Ne próbálj küzdeni: ilyen a szerelem. Ennél nagyobb szerencse nem is érhetne, ugyanis az életed minden egyéb problémája is meg fog oldódni, ha a magánéleted egyenesbe kerül.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves