Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, aki új szerelemre talál idén tavasszal

2024. március 16.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegy horoszkóp zodiákus 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki új szerelemre talál idén tavasszal
© Freepik

Íme a csillagjegyek, akik most megtalálják a szerelmet. 


A szerelem minden tavasszal ott van a levegőben, néhány csillagjegy pedig most különösen szerencsés lehet a romantikus kapcsolatok terén. Íme 3 csillagjegy, akire most szinte tutira rátalál a szerelem s megnyílik elöttük a romantikus élmények kapuja. 

 Kos 

A Kosok szenvedélyes és energikus természetükről ismertek, így nem meglepő, hogy idén tavasszal a jegy szülöttei szerelmre lelnek. A Kos számára a tavasz az ébredés időszaka, amikor a természet megújul, ilyenkor még elevenebbnek és lelkesebbnek érzik magukat, ezzel pedig bevonzzák maguknak a szerelmet is. Ráadásul attól sem riadnak vissza, hogy kezdeményezzenek. Ha már kapcsolatban élnek, akkor most számos ötletük támad arra, hogyan fűszerezhetnék meg a románcot. 

Rák 

A Rákok számára a család és az otthon nagyon fontos, ezért arra törekednek, hogy erős és szeretetteljes kapcsolatokat alakítsanak ki. Érzékeny természetük arra készteti őket, hogy mély érzelmi kapcsolatba kerüljenek másokkal, a tavasz pedig tökéletes időszak nekik arra, hogy rátaláljanak a romantikára. Az idei tavaszi szezonban a Rákoks felismerik a szerelem értékét, aminek hála szilárd és tartós kapcsolatot lesznek képesek kiépíteni. 

Mérleg 

A Mérleg jegyűek a szépség, a harmónia és a kiegyensúlyozottság szerelmesei, a szerelemben pedig pontosan ugyanezt keresik. Társas természetük egy új tavaszi románc lehetőségét nyitja meg előttük. Művészi beállítottságuk pedig lenyűgözi majd a másikat, szinte tuti, hogy ezzel elnyerik a kiszemeltjük szívét.

(via)

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves