Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TAVASZ

Nagy tavaszi horoszkóp: erre számíthatsz a következő három hónapban a csillagjegyed szerint

2024. március 06.

6 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria tavaszi horoszkóp
Nagy tavaszi horoszkóp: erre számíthatsz a következő három hónapban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Akár teljes átalakulásra is számíthatnak a csillagjegyek, akinek jóra fordul az élete a következő három hónapban. Tudd meg, mi vár rád a nagy tavaszi horoszkóp szerint!


Leginkább a március 25-ei holdfogyatkozás és az április 8-ai napfogyatkozás lesz nagy hatással a zodiákus tagjaira, és ezekben az időszakokban sorsfordító változásokat tapasztalhatnak. De egyéb meglepetéseket is tartogat számukra a tavasz! Görgess lejjebb a csillagjegyedhez és tudd meg, mivel a kecsegtet a nagy tavaszi horoszkóp!

Kos

Készülj fel néhány AHA pillanatra, Kos, mert ez a tavasz a nagy felismerésének időszaka lesz. A március végi holdfogyatkozás arra ösztönöz majd, hogy új határokat állíts fel. Mire áprilisban eljön a napfogyatkozás, határozottabb leszel, mint valaha. Április nagy részében a Merkúr retrográd folyamata zajlik a jegyedben, ami arra késztet, hogy minden mást újrakalibrálj, ami nem működik.

Bika

Az idei tavasz életed egyik legjobb időszaka lehet. Április végén a Jupiter és az Uránusz együtt jár a jegyedben, egyedülálló lehetőséget kínálva arra, hogy más megvilágításban lásd magad. Hozd ki a legtöbbet ebből az időszakból azzal, hogy az önmagadhoz való viszonyodra és az önértékelésedre összpontosítasz. De ne feledd: a tökéletes valójában nem létezik, és mindig fejlődsz. Talán már rég azzá váltál, aki mindig is lenni szerettél volna.

Ikrek

Valószínűleg tudod, hogy megrögzött túlgondolkodó vagy. Ez különösen igaznak bizonyul, amikor a Merkúr áprilisban a Kos jegyében lesz retrográd. Ne elemezd túl a kommunikációt azokkal az emberekkel, akikkel kapcsolatban állsz vagy voltál. Ehelyett összpontosíts a régi problémák elengedésére, és lépj kapcsolatba azokkal, akik segíthetnek a gyógyulásban. Amikor a Jupiter (a terjeszkedés, a szerencse és az utazások bolygója) május végén belép a jegyedbe - és ott marad egy egész évig! -, akkor igazán megcsinálhatod a szerencsédet.

Rák

Tavasszal hajlandó vagy beszélni a világ eseményeiről vagy a szívügyeidről. Bár általában kerülöd a konfliktust és a reflektorfényt, ez most nem lesz igaz rád, ami egyáltalán nem baj! Amikor április végén az Uránusz, a közösséget irányító bolygó és a Jupiter, a terjeszkedés bolygója egymáshoz érnek, az emberek felfigyelnek rád. Hirtelen sok lehet számodra a figyelem, ezért nagyon ügyelj majd az öngondoskodási szokásaid fenntartására.

Oroszlán

Általában nem kérsz segítséget vagy útmutatást, még akkor sem, ha valóban szükséged van rá. De ez most megváltozik. Március 25. és április 8. között a körülmények túlságosan nehézzé válnak ahhoz, hogy egyedül kezeld őket. A következő néhány hónapban fordítsd a figyelmedet arra, amit már elértél. Rá fogsz jönni arra: boldog és elégedett lehetsz úgyis, hogy még nem szereztél meg mindent, amire vágysz.

Szűz

A kora tavaszi hold- és napfogyatkozások a Merkúr retrográddal kombinálva segítenek felállítani és megszilárdítani a határaidat. Valószínűleg át fogod értékelni a kapcsolataidat és rájössz, kiktől kellene búcsút venned. Túl sokan használják ki a kedvességedet és gondoskodásodat. Sokkal jobban alakulhatna az életedet, ha energiát, amit a méltatlanokra szánsz, önmagad felé fordítanád. Idén tavasszal végre megadod magadnak azt, ami jár!

Mérleg

Ez a tavasz vadabb lesz, mint a legtöbb, Mérleg! A március arra ösztönöz, hogy gondolkodj el a kapcsolataidon. Annyit kapsz, amennyit adsz? És mi a helyzet fordítva? Az áprilisi napfogyatkozásig meg kell kapnod a válaszokat, és onnantól kezdve jöhetnek a változások. Készen állsz majd arra, hogy véget vess a nem működő kapcsolatoknak, meghúzd a határokat azokkal szemben, akiket nem engedsz el, és megjavítod a viszonyaidat azokkal, akik igazán fontosak számodra.

Skorpió

A Jupiter nagy dolgokat tesz érted idén tavasszal! Nem ismeretlen számodra az átalakulás, és az elkövetkező néhány hónapban lehetőséged lesz újra átélni. Az áprilisi Jupiter-Uránusz együttállás és a Jupiter Ikrekbe lépése idején megváltoztatod a kapcsolataidat. Lesznek, akikkel szorosabbra fűzöd a viszonyodat, másokkal viszont megszakítod, ha azt érzed, már nem működik. Ezenkívül új szokásokat vezetsz be az életedbe, aminek köszönhetően sokkal jobban fogod érezni magad.

Nyilas

Idén tavasszal a hold- és a napfogyatkozás arra kérnek: gondold át az érzéseidet. Amikor a Jupiter május végén az Ikrek jegyébe költözik, teljesen készen állsz arra, hogy nyíltan és őszintén kifejezd ezeket az érzéseidet bárkivel szemben, ez pedig katartikus élményeket idézhet elő. Lehet, nem teljesen érted, mi történik veled, és talán kicsit meg is rémisztenek a fejlemények, de ne aggódj! Engedd megtörténni az eseményeket, mert csodálatos élményekben és változásokban lesz részed!

Bak

Bár szereted az irányítást, de a tavaszi hold- és napfogyatkozások azért érkeznek, hogy kizökkentsenek ebből. A káosz befogadásával - amennyire csak lehet - teret adsz egy teljesebb életnek, ami mentes a korlátoktól. Aztán, amikor a Jupiter május végén egy teljes évre belép az Ikrek jegyébe, esélyed lesz közelebb kerülni a hiteles énedhez. A legnagyobb tanulság itt az: megvan az erőd ahhoz, hogy olyan életet teremts, amivel tökéletesen elégedett lehetsz.

Vízöntő

Amikor április végén a Jupiter és az Uránusz találkozik a Bikában, ne lepődj meg, ha életed alapja a velejéig meginog. De ne izgulj! Ez csak azt jelenti: eljött az ideje annak, hogy elengedd a korlátozó és mérgező hiedelmeidet. A Jupiter arra kér, hogy terjeszkedj és növekedj, míg az Uránusz azt szeretné, hogy légy szabad, és próbálj ki új dolgokat. Életed megtisztítása után sokkal könnyen megteremtheted magadatnak a vágyott életet.

Halak

Használd ki a márciusi holdfogyatkozást és az áprilisi napfogyatkozást. Használd ezeket lehetőségként arra, hogy szünetet tarts, és egy kicsit elengedd a dolgokat. Pihenj végre, Halak. Bízd magadat a sorsra, ami tudja, mi a jó neked! Utána, mikor a Jupiter májusban az Ikrek jegyébe lép, jöhet ismét a cselekvés. Ekkor már képes leszel stressz és félelem nélkül eljárni. Figyeld meg, hogy sokkal hatékonyabban és gyorsabban érheted majd el a céljaidat!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves