Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek hatalmas fordulatot vesz az élete hétvégén

2024. március 14.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek hatalmas fordulatot vesz az élete hétvégén
© Shutterstock

3 csillagjegy életében fontos napok jönnek. 


Íme, a horoszkóp legújabb üzenete: 3 csillagjegy életébe hatalmas fordulat jön hétvégén. Csupa jó hírt fognak kapni, és nem utolsó sorban a személyes fejlődés sem fog elmaradni ebben az időszakban. Ha kíváncsi vagy, hogy a te csillagjegyed is a szerencsések között van-e, akkor görgess lejjebb. 

Ikrek

A szerelmi életedben nagy változás jön. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a partnereddel mindketten készen álltok egy komolyabb szintű elköteleződésre, ami az egész kapcsolatotokra nagy hatással lesz pozitív értelemben. Ha pedig szingli vagy, akkor a hétvégén találkozhatsz valakivel, akiről bizony el tudod képzelni, hogy ő az a bizonyos igazi. 

Szűz

Hatalmas lehetőséget kaphatsz a hétvégén, ami az egész életedre nagy hatással lehet majd. Egy külföldi út is szóba jöhet, ami karrier szempontjából nagy változásokat ígér, de közben könnyen lehet, hogy ezáltal szerzel új barátokat vagy éppen ismered meg a nagy szerelmet. Ne félj az ismeretlentől, hiszen a végén rengeteg új élménnyel gazdagodsz majd. 

Skorpió

Egy régi ismerősöddel futhatsz össze, aki egy olyan ajánlatot tesz neked, amit nehéz visszautasítani. A karrierdben mostanában elakadást éreztél, de ez most meg fog változni. Fontos azonban kiemelni, hogy ez az új lehetőség abban is segít, hogy saját magadat jobban megismerd, és rájöjj, milyen értékek fontosak számodra. Ez egy igazi utazás lesz, amit imádni fogsz. A barátaid és a családod pedig mindenben támogatnak végig. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves