Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 14.: A Skorpió ölében pénz landol, a Nyilas szívhez szóló vallomásban részesül

2024. március 14.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. március 14.: A Skorpió ölében pénz landol, a Nyilas szívhez szóló vallomásban részesül
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint szerencsés napjuk lehet a csillagjegyek, ha nem feszegetik túlságosan a határaikat. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Többre vágysz, Kos, és szerencsére most a csillagok elérhetővé is teszik a vágyaidat. Egy jobb álláslehetőséget vagy egy új helyzetet teremthetnek a kedvező bolygóállások, ami pont az az áldás, amire vágytál.  

Bika

Légy figyelmes, Bika. Attól kezdve, hogy mit eszel, egészen azokig a dolgokig, amiket magadért és másokért teszel. Ma fennáll a veszélye annak, hogy túl keményen próbálkozol. Csodálatos dolog, ha mindent beleadsz egy projektbe, azonban ne az énidőd rovására tedd.  

Ikrek

Ne ess abba a hibába Ikrek, hogy azt gondolod, mások élete mennyivel jobb vagy könnyebb, hiszen nem láthatod velük kapcsolatban a teljes képet. Ahelyett, hogy másokkal foglalkoznál, inkább a saját projektjeiddel törődj.  

Rák

Ez a nap rengeteg jó embert hoz az életedbe. Úgy tűnik, természetesen vonzod azokat az, akik elképesztően tehetségesnek és érdekesnek találnak téged. A következő időszakban sokat erősödhet az önbizalmad.

Oroszlán

Szerencséd van, Oroszlán, mivel a munkahelyeden népszerűség és elismerés övez. Most akár komolyan felhívhatod magadra a főnökök figyelmét. Tökéletes nap ez a mai ahhoz is, ha szeretnél megpályázni egy állást.  

Szűz

A mai napon igazi zseninek érezheted magad, mert könnyedén megoldod a problémákat, és tele vagy jobbnál jobb ötletekkel. Egyszerűen ma mindenre van válaszod, és nincs olyan kihívás, amivel ne birkóznál meg.  

Mérleg

Tökéletes nap ez a mai ahhoz, hogy eredményeket érj el. A kemény munkád ma igazán kifizetődik. Csak légy óvatos, mert hajlamos lehetsz túlzásokba esni, és az most akár fizikai kellemetlenségeket is előidézhet.  

Skorpió

Ma jó híreket kapsz pénzügyekkel kapcsolatban. Ha abban reménykedtél, hogy egy barátod végre visszaadja a pénzt, amit kölcsönadtál neki, akkor ez megtörténhet, de akár más forrásokból is pénz ütheti a markodat.  

Nyilas

A mai napon igazán szívhez szóló vallomásban részesülhetsz. Valaki megvallhatja irántad való érzéseit, de az is lehet, hogy a szerelmét, esetleg csodálatát fejezi ki irántad. Bármelyikről is legyen szó, nagyon jól fog esni! 

Bak

Az élet célja, hogy élvezetes és szórakoztató legyen, és bár szeretsz dolgozni, itt az ideje a játéknak. Ez a tökéletes nap arra, hogy belső gyermeked szabadon barangolj. Merj egy kicsit mókázni, szórakozni, és meg fogod látni, mennyire pozitív hatással lesz rád.

Vízöntő

Úgy érzed, kinőtted az otthonodat? Érdemes lehet megvizsgálni a lehetőségeidet: bérelhetsz egy tárolóhelyet, vagy fontolóra vehetnéd a költözést. Lehet, hogy ez a nap nem sok megoldást találsz, de ezek az ötletek kiindulópontot jelenthetnek a jövőre nézve.

Halak

Sok minden jár a fejedben, és a gondolataid feldolgozásának egyik módja a hangos gondolkodás. Nem bánod meg, ha nyíltan kifejezed az érzéseidet és a meglátásaidat mások előtt. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves