Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológiai üzenet

3 csillagjegy, aki lezárja a múltat március első felében

2024. március 07.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
 3 csillagjegy, aki lezárja a múltat március első felében
© Shutterstock

3 csillagjegynek sikerül lezárnia a múltját. 


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegynek március első felében sikerül lezárnia a múltját. Ez inkább egy pozitív folyamat lesz, és könnyebb lesz, hogy továbblépjenek olyan dolgokból, amelyek korábban nagy fájdalmat okoztak. Mutatjuk, mire számíthatnak az elkövetkezendő napokban.

Oroszlán

Egy régi szerelmi ügy hónapok vagy talán évek óta nem hagyott nyugodni. Most azonban egy olyan váratlan esemény történik, ami segít rávilágítani arra, hogy el kell engedned a régit ahhoz, hogy beengedd az újat. A szíved sokkal nyitottabb lesz, és hamar észleled a változást majd magad körül, hiszen csupa jó embert fogsz bevonzani. Egy tanulság lesz, amit egész életedben tovább tudsz majd vinni, hogy segítsen téged az utad során.

Nyilas

Egy megszűnt barátság fájdalmát hordozod magaddal, de a napokban számos olyan esemény történik, ami segít abban, hogy elengedd azt, ami már nem az életed része. Fontos megtanulnod, hogy nem kell negatívan gondolnod az emlékekre, csupán megérteni, hogy búcsút kell mondani annak, akivel már nem építitek egymást. Ez a lezárás sok változást hordoz magában, majd meglátod.

Bak

Nehéz időszakon mentél kersztül, és sok emberben csalódtál. Érthető, hogy ezeket a fájdalmas emlékeket nem lehet olyan könnyedén elengedni, de érzed azt is, hogy fejlesztened kell saját magadat. Ez azt jelenti, hogy megtanulod, miért fontos az önszeretet, és amint elkezded alkalmazni, egyre könnyebb lesz a régi dolgokat magad mögött hagyni. Ezzel pedig belépnek az életedbe az új lehetőségek, különösen karrier terén.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves